Se Truls' hilsen fra Grønlandsisen

Truls Svendsen er publikums favoritt

Etter en hard kamp med brødrene Ylvisåker, Lene Kongsvik Johansen og Ida Fladen er Truls Svendsen vinneren av «Årets publikumspris» under «Gullruten».

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Tusen hjertelig takk til dere som har stemt på meg. Jeg setter utrolig pris på det. Utrolig! Tusen takk!, sier Svendsen fra foran et telt på Grønland.

Svendsen er for tiden på innspilling til et nytt TV 2-program på Grønland sammen med Cecilie Skog.

LES HELE TRULS SVENDSENS «GULLRUTE»-INTERVJU HER!

I takketalen takker Svendsen kameratene som sendte ham på tur med Hurtigruten i programmet «Oppdrag Hurtigruten». Han takker også produksjonsselskapet og arbeidsgiveren TV 2.

Dette er ikke første gang Svendsen vinner publikums hjerter. Han har blant annet fått mye oppmerksomhet for et stunt der han danset til Beyonces «Single Ladies» og da han drakk seg full under et arrangement i regi av «Senkveld».

I sin egen takketale, innspilt fra Grønland, er Svendsen svært takknemlig for prisen, men også urolig for om han kommer til å gå tom for mat underveis på skituren.

- Jeg har fått holde på i ti år på TV så det er litt vemodig å si at dette kanskje er de siste TV-bildene jeg noensinne kommer til å lage.

Hans turkamerat Cecilie Skog forsikrer at det ikke er noen fare for at han kommer til å dø.

- Det vet man ikke. Det er isbjørn her, det er sprekker man kan falle i og man kan gå tom for mat.

- Nå overdriver du igjen, skyter Skog inn.

Tilslutt ønsker Svendsen alle en god fest på «Gullruten».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder