FULLT HUS: Serien som gikk mellom 1987 og 1995 handlet om alenefaren Danny Tanner, og hans døtre D.J, Stephanie og Michelle, samt svogeren Jesse, og bestevennen Joe. Her er skuespillerne Fra venstre: Dave Coulier, Ashley Olsen, Bob Saget og John Stamos. Foran fra venstre: Jodie Sweetin og Candace Cameron.
FULLT HUS: Serien som gikk mellom 1987 og 1995 handlet om alenefaren Danny Tanner, og hans døtre D.J, Stephanie og Michelle, samt svogeren Jesse, og bestevennen Joe. Her er skuespillerne Fra venstre: Dave Coulier, Ashley Olsen, Bob Saget og John Stamos. Foran fra venstre: Jodie Sweetin og Candace Cameron. Foto:,LORIMAR PRODUCTIONS

Skal Netflix gi «Full House» nytt liv?

TV

Warner Bros. skal være i gang med  å utvikle en nyinnspilling av serien, og gi «Full House» et nytt hjem – 20 år etter at de sendte siste episode.

Publisert:

Everywhere you look (everywhere), there's a heart (there's a heart), hand to hold on to ... Kjenner du igjen kjenningsmelodien? Snart vil du kanskje få høre den på skjermen igjen.

«Full House» som var en av produksjonene som for alvor gjorde tvillingene Mary Kate og Ashley Olsen store skal angivelig være på vei tilbake – og denne gangen vil den vises på Netflix. Hverken strømmetjenesten eller Warner Bros. Television, som vil lage serien, har villet bekrefte nyheten, men TV Line melder at de er nært å skrive under på avtalen.

Seriens skaper Jeff Franklin og den opprinnelige produsenten bak serien Robert L. Boyett skal ifølge nettsiden være i gang med å få tak i seriens tidligere stjerner i serien som Candace Cameron Bure (DJ) og Andrea Barber (Kimmy), for å få dem med på prosjektet.

Den ledende trioen Bob Saget (Danny), John Stamos (Jesse) og Dave Coulier (Joey) er ventet å dukke opp i serien som gjesteskuespillere.

For et år siden var trioen igjen å se sammen på skjermen, men da i humorsammenheng i en sketsj under et besøk hos Jimmy Fallon. Se klippet på YouTube (ekstern lenke).

Flere fans har fått med seg nyheten, og har tatt til Twitter for å uttrykke sin glede over det angivelige comebacket.

«YES Full House Reunion vær så snill. Den serien blir aldri gammel og vil alltid være legendarisk», skriver en bruker.

«Netflix forhandler om mer #FullHouse. Jeg håper at planen er «Full House of Cards». Underwoods som bor sammen med Tanners er gull!», skriver en annen.

«Er det sant – åh si at det er det!!!! #FullHouse», skriver en tredje.

Full House, som sendte sin siste episode i 1995, er bare en av flere serier som får nytt liv i det siste. Det ble nylig annonsert at 90-tallets «The X-Files» og «Twin Peaks».

I Norge het serien «Under samme tak», og gikk på TV Norge.