UTE AV IDOL: Martine Rygvold (25). Foto: TV 2

Martine ute av «Idol»

Her er Tor Mildes dom i tredje delfinale

CHATEAU NEUF (VG) Martine Rygvold (25) er den tredje personen som må forlate «Idol»-scenen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Fredag kveld ble det klart at det er 25-årige Martine Rygvold som fikk minst stemmer fra det norske folket.

- Jeg vil ikke dra hjem nå. Men tusen takk til dommerne som har gitt meg troen tilbake, og til dere som jeg har bodd med så lenge, sier Martine Rygvold like etter at hun fikk vite at hun er ute av konkurransen.

- Jeg er kjempefornøyd med hvordan det gikk i kveld, og jeg lover at jeg kommer tilbake, sier en tårevåt Martine etter sendingen.

VGs Idol-ekspert Tor Milde er ikke overrasket over at det var 25-åringen som måtte dra hjem fredag kveld.

- Det var ingen stor overraskelse at det ble Martine, selv om jeg synes det var veldig urettferdig. Sverre var klart svakest i denne runden og fortjente ikke å gå videre på Martines bekostning. Men seerne bestemmer...

For en uke siden var det Ola Weel Skram som måtte pakke sammen sakene sine og forlate scenen.

HER ER TOR MILDES DOM:

Martine Rygvold- «Smells like teen spirit»

Martine bommer dessverre både her og der, men jeg liker stemmen hennes. Hun får det derimot ikke helt til i denne annerledes versjonen av Nirvanas Smells Like Teen Spirit. Brukbart, men ikke mer.

Terningkast: 3

Siri Vølstad Jensen- «Hot N Cold»

Siri virker mer nervøs enn tidligere i konkurransen, og det er dumt. Men hun er en fabelaktig vokalist og har presence i massevis. Så da tilgir jeg henne de småfeilene. Men hold deg til country!

Terningkast: 4

Steffen Jakobsen- «First we take Manhattan»

For en utrolig stemme, og Steffen behersker Cohen også. Det endelige beviset på at gutten kan mer enn country. Men som med Siri: Jeg foretrekker cowboyen Steffen.

Terningkast: 4

Georg Lipai- «Radioactive»

Georg er og forblir en lettvekter i dette selskapet, hvilket ikke betyr at han er dårlig, men stemmen hans holder ikke mål. Fremførelsen er det lite å si på, det blir bare for svakt totalt sett.

Terningkast: 3

Astrid Sugaren- «Another brick in the wall»

TORS FAVORITT: Astrid Sugaren (16) sang låten "Another brick in the wall". Foto: TV 2

Det er spennende å høre Astrid Sugaren, nesten uten unntak. Igjen gjør hun en herlig, egen tolkning av en kjent låt. Pink Floyd ville vært stolte av å fått høre denne. Psykedelia på høyt plan!

Terningkast: 5

Sverre Eide - «Grenade»

Sverre har lassevis med sjarm, men han er den minst interessante artisten av alle som er med i år. Han er grenseløst kjedelig å høre på og detter umiddelbart ut av begge ørene.

Terningkast: 2

Astrid Smeplass- «Call me maybe»

Har aldri skjønt fascinasjonen med Astrid Smeplass, og dette ble nok en nedtur. Puslete, pipete og rett og slett en pine å høre på. Og hun puster altfor mye under sangen. En kjip versjon.

Terningkast: 2

Eirik Søfteland- «Wuthering heights»

Utrolig tøft å prøve seg på Kate Bush, og du verden, det er nesten så Eirik kommer unna med det. Men dessverre, Eirik... bare nesten. Det blir litt for atonalt og parodisk for meg. Men innsatsen er upåklagelig.

Terningkast: 3

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder