VINNERØYEBLIKKET: Rumer Willis og Val Chmerkovskiy ble hyllet som dronning og konge da de vant den tiende sesongen av «Dancing With The Stars». Foto:Adam Taylor/ABC via Getty Images,

Filmstjernedatteren til topps i amerikanske «Skal vi danse»

Med mamma Demi Moore (52) og pappa Bruce Willis (60) som stolte tilskuere i salen, knuste Rumer Willis (26) rivalene i «Dancing With The Stars».

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Rumer Willis, skuespiller og sanger, har vært favoritt gjennom hele sesongen av amerikanske «Skal vi danse». Likevel skal hun ha vært målløs da førsteplassen var et faktum og hennes navn ble ropt opp.

– Det var et øyeblikk da jeg nølte og ikke visste om vi hadde røket ut eller ikke. Men så skjønte jeg det, ok, vi vant! Å, herregud! Dette er fantastisk, sprudlet Rumer til reporterne etter triumfen, skriver Fox News.

Også dansepartneren Val Chmerkovskiy var overveldet. Han har vært instruktør i «Dancing With The Stars» i mange år, men har aldri tidligere vunnet.

– Jeg tryglet om at vi skulle bli ropt opp, akkurat som jeg hadde drømt om i søvne. Endelig skjedde det, utbrøt en stolt Chmerkovskiy.

Lykkelige foreldre

I salen satt også Rumer Willis' verdensberømte opphav, Hollywood-stjernene Demi Moore og Bruce Willis. Willis hadde med seg sin nye kone Emma Heming (36), men alle tre er gode venner, og alle frydet seg med dansevinneren.

– Jeg er så stolt som det går an! skal Willis ha sagt til FOX411.

Mamma Moore brukte Twitter til å fortelle hele verden hvor glad hun var på datterend vegne.

«Fylt av kjærlighet, stolthet og beundring», skrev Hollywood-stjernen sammen med et bilde av seg selv, eksmannen, vinnerparet og Rumers søster Tallulah.

Moore skal tidligere ha vært skeptisk til datterens beslutning om å være med i dansekonkurransen. Men tirsdag var alt bare fryd og glede.

Både Willis og Moore fant raskt veien opp på scenen hvor de klemte og gratulerte datteren.

– Jeg har en fantastisk støttende familie. De er villig til å komme og heie på meg uansett hva slags ville ting jeg kaster meg ut i, har Rumer forklart.

26-åringen har vokst på deltagelsen i dansekonkurransen og har opplyst i tidligere intervjuer at hun nå mer enn noensinne kan stå opp for seg selv og være stolt av den hun er.

Ble mobbet

Det har nemlig ikke alltid vært enkelt å være Demis datter. Rumer betrodde nylig til Mirror at hun har hatt komplekser over å bli sammenlignet med sin berømte mamma, og at hun har blitt mobbet.

LENGE SIDEN: Bruce Willis med ekskona Demi Moore og døtrene (f.v.) Rumer, Tallulah Belle og Scout Lane på «Bandits»-premiere i 2001. Foto:Fred Prouser,REUTERS

– Folk kalte meg potethode hele tiden. Og mange sa at jeg lignet mer på min maskuline pappa enn min vakre mamma.

Nå har hun fått revanjs. Rumer danset seg til seier til tonene fra Britney Spears' hitlåt «Toxic» og vant over konkurrenten Riker Lynch (23), også han skuespiller og sanger.

«Jeg kommer ikke til å glemme dette på en stund», skrev Rumer Willis på Instagram da jubelbruset hadde lagt seg.

Moore og Willis, som var gift fra 1987 til 2000, har tre voksne døtre sammen. Willis har i tillegg to små barn med sin nye kone. Moore har vært singel etter det bitre bruddet med eksmannen Ashton Kutcher (36).

LES OGSÅ:Willis-datter med toppløsprotest

... OG DENNE: Willis' datter i narkorazzia

Helt fra Rumer Willis var liten har hun hatt små roller i foreldrenes filmer, som i «Striptease», eller bare hengt rundt på filmsettet fordi hun trivdes der. I 2008 fikk Rumer sin første store rolle i filmkomedien «The House Bunny». Hun har siden spilt i flere filmer og har også en rekke nye innspillinger på gang.

LES OGSÅ:Bruce Willis advarer døtrenes beilere

VIL DU HA FLERE UNDERHOLDNINGSNYHETER?Besøk Rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder