KLAR FOR MER: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May holder sammen - og skal nå lage nytt bilprogram sammen. Foto:Top Gear Live,

Clarkson bekrefter nytt bilshow med «Top Gear»-kompisene

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er klar for nye fartsfylte eventyr sammen. Etter alt å dømme får seerne se det på Netflix til våren.

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fire år gammel

Det er i et intervju med Sunday Times at Clarkson bekrefter at han skal returnere til TV-skjermen med et helt nytt bilprogram – sammen med sine to medprogramledere fra «Top Gear», skriver Business Insider.

Det er ventet at en offisiell uttalelse fra TV-selskapet som skal sende programmet i løpet av kort tid, men fortsatt er det uvisst hvem som har sikret seg rettighetene til trioens nye show.

Clarksons mange kontroverser: Har vært en sleivkjeft i mange år

– Klar for Netflix

Kilder som Daily Mirror har vært i kontakt med forteller at Clarkson, Hammond og May er «veldig nær» en avtale med Netflix.

Business Insider skriver at de tre har de siste ukene holdt flere møter med ulike potensielle TV-kanaler, men at det er Netflix som er den soleklare favoritten.

Ifølge flere britiske medier skal startskuddet for programmet skje «en gang etter mars».

VG+:Top Gear begeistret VGs anmelder i Belfast!

PÅ TURNE: Jeremy Clarkson poserer for fotografene i Johannesburg i Sør-Aftika tidligere denne måneden. Foto:Stefan Heunis,Afp

Avviser tilbud

Forrige uke gikk den sparkede programlederen ut og sa at BBC tilbød ham jobben tilbake, før de ga Chris Evans tilbudet – mannen som nå skal ta over programlederrollen i det svært populære bilprogrammet «Top Gear».

BBC gikk senere ut og avviste at Clarkson hadde fått tilbudet.

For tre måneder siden fikk Clarkson, som har ledet programmet sammen med James May og Richard Hammond, sparken av BBC etter at han slo til en produsent under en krangel om manglende varm mat på hotellet der de bodde under opptak i North Yorkshire.

Les også:Petter Solberg ble verdensstjerne på «Top Gear»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder