TV-stjerne saksøkt etter bildrap

(VG Nett) «Beverly Hills 90210»-stjernen Rebecca Gayheart (28) er saksøkt etter at hun 13. juni kjørte ned og drepte en gutt på ni år.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Søksmål

Nå har det ulykkelige foreldreparet Jorge Cruz (32) og Silvia Martinez (38) saksøkt skuespilleren for et ukjent beløp.

Ulykkelig

- Jeg har ikke ord som kan uttrykke min sorg og beklagelse over det som har skjedd. Jeg sender familien min dypeste medfølelse. Til tross for at jeg nå er saksøkt, så vil det komme klart fram at dette var en ulykke. Selv må jeg leve med denne tragedien resten av livet, sier Gayheart i en uttalelse som svar på søksmålet.

Ifølge E! Online skal ulykken ha skjedd da den lille gutten løp over veien ved Bronson Avenue i Hollywood. Bilisten som kjørte foran Gayheart, stoppet for gutten, mens Gayheart, som hevder hun ikke så gutten, prøvde å kjøre forbi. Dermed kjørte hun på 9-åringen, som døde før han ankom sykehuset.

Ikke påvirket

- Uansvarlig kjøring, påstår foreldreparets advokat Steven Lerman.

Los Angeles-politet forhørte Gayheart på ulykkesstedet, men siden det ikke var snakk om alkoholpåvirkning, så tror ikke foreldreprates advokat at saken vil få rettslige konsekvenser hvis ikke klientene hans selv stiller føreren til ansvar.

Kjører ikke

Gayhearts advokat, Martin Singer, opplyser om at skuespilleren er helt knust, og at hun ikke har satt seg bak rattet etter ulykken. Hun har allerede betalt for begravelseskostnadene, og hun vil ellers gjøre alt hun kan for å hjelpe familien.

Gayheart er kanskje best kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210». Hun sluttet da hennes rollefigur ble drept i en bilulykke. Hun har også spilt i filmer som «Scream 2» og «Jawbreaker».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder