«Sex og singelliv» tok avskjed med rekord

(VG Nett) 241.000 nordmenn så Carrie ende opp med Mr. Big i går kveld.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

I går var det slutt - også for norske TV-seere.

Mellom de to «Oprah» og den timelange «Sex og singelliv»-finalen, fikk 220.000 TV-seere med seg den norske reality-bruden Bente Hafslund i aksjon på skjermen. Serien har økt jevnt og trutt - og med 20 000 seere den siste uken.

Damenes kveld

TV3 feirer gårsdagens opptur med gratis lunsj til alle de kvinnelige ansatte.

- - Vi var i går den største TV-kanalen når det gjelder målgruppen kvinner fra 15-34 år. 55 prosent av de kvinnelige TV-seerne mellom 15-34 år så på TV3 fra klokken 21.30 til 23.30 i går, opplyser presse- og informasjonsansvarlig, Glenn Ø. Støldal, til VG Nett.

Litt mer sex

De kommende to mandagene vil TV3 vise enda litt mer «Sex og singelliv» - i form av en dokumentar fra innspillingen.Førstkommende mandag setter TV-kanalen også opp den omstridte reality-serien «There's Something About Miriam».

TV3 vil for øvrig fortsette med å sende gamle «Sex og Singelliv»-episoder i reprise lørdager.

Lykkelig punktum

For dem som ikke fikk med seg gårsdagens finale, som allerede for flere ukersiden er vist i USA, kan VG Nett opplyse om at Carrie endte opp med ingen ringere enn Mr. Big (spilt av Chris Noth). Han reiste fra USA til Paris, hvor Carrie har bosatt seg med kunstnerkjæresten Alexander.

«Det tok meg virkelig lang tid å komme hit. Men nå er jeg her. Carrie, du er den eneste», lød ordene fra Mr. Big i siste episode.

Charlotte (spilt av Kristin Davis) fikk sitt store ønske oppfylt. Hun og ektemannen Harry (spilt av Evan Handler) fikk vite at de får adoptere en liten jente fra Kina.

Miranda (spilt av Cynthia Nixon) slår seg til ro med ektemannen Steve (spilt av David Eigenberg) og nyter omsider mammarollen til fulle.

Samantha (spilt av Kim Cattrall) endte lykkelig opp med sin nye toy-boy, etter en vellykket behandling for brystkreft. Til tross for minkende seksuell appetitt etter sykdommen, avsluttet Samanta som hun startet - til sengs med elskeren.

Comeback?

Fansen kan håpe på gjensyn med de fire New York-kvinnene. Sarah Jessica Parker sa til Oprah Winfrey og TV-seerne at det er lettere å slutte mens de har suksess.

- Da kan vi kanskje håpe å komme tilbake en gang. De som klorer seg fast lenge etter at besøkstiden har gått ut, blir ikke invitert på festen neste gang, sa skuespilleren.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder