BLIR SNAKKET OM: Henrik Elvejord Borg, Daniel Aakre Pedersen, Helene Hima og Inger Hauge har fått mye oppmerksomhet i høst gjennom sin deltagelse i «Ex on the beach». Foto: SBS Discovery

Søker deltagere til ny sesong av «Ex on the beach»

TV-produsenten er i full gang med jakten etter nye folk. Men SBS Discovery fastholder at de ennå ikke har bestemt seg for om det blir en sesong 2.

 • Bjørn Ekker

Artikkelen er over ett år gammel

Produsentene bak skandaleserien «Ex on the beach» har måttet tåle mye kritikk denne høsten etter kontroverser som gruppesex, mobbing, nakenhet og høylytte krangler. Men serien har vært en stor suksess, og ifølge tall fra SBS Discovery har programmet hatt et snitt-seertall på 373.000.

Dette inkluderer både seere på Lineær-TV og strømmetjenesten Dplay, og denne ukas seertall er ikke med i vurderingen.

kan det gå mot en ny sesong av den kontroversielle serien. Produksjonsselskapet Rubicon og SBS Discovery søker nemlig nå deltagere til en ny sesong.

LES OGSÅ: (VG Pluss) – Jeg har hatt en veldig vanskelig oppvekst

«Vi søker deg som er singel og som drømmer om den ultimate ferieopplevelsen. Sammen med andre unge single, har du nå muligheten til å tilbringe flere uforglemmelige uker på et fantastisk sted fylt med sol, varme og festing. Vennligst fyll ut dette skjemaet og legg ved et par bra bilder tatt i år og gjerne en liten video av deg selv», skriver de innledningsvis i deltagerannonsen, som du finner her.

Har du et tips om «Ex on the beach»? Tips oss her!

VG har sendt en liste med spørsmål rundt en eventuell ny sesong av «Ex on the beach» til mediesjef i SBS Discovery, Hanne McBride. Spørsmålene inkluderer om de har lært noe av den første sesongen, om de skal gjøre noe annerledes og om produksjonen skal bli gjort «snillere» enn i den første sesongen eller om det skal fortsette slik det er nå.

DISSE VAR MED FRA START: Fra venstre: Rikke Isaksen, Henrik Elvejord Borg, Melina Johnsen, Daniel Aakre Pedersen, Malin Håvardsdotter Jensen, Adrian Sellevoll, Cecilie Andrea Røising og Lloyd Lawrence Lorenz Foto: SBS Discovery

I en e-post skriver McBride at de ikke er naturlig å ta en evaluering av årets sesong før den er ferdigsendt på TV. Hun understreker at det heller ikke er besluttet at det blir en ny sesong, selv om man allerede nå kan søke om å delta.

– Jeg kan bekrefte at vi akkurat har gått i gang med et forprosjekt på casting til en mulig ny sesong. Det er foreløpig ikke besluttet på om det blir en ny sesong, men basert på seersuksessen fra sesongen som sendes nå, er det naturlig at vi ser på mulighetene, skriver hun.

les også

«Ex On The Beach»-Henrik bekrefter forhold til Ulrikke Falch: – Ja, vi er kjærester

VG kunne tidligere i høst vise fram kontrakten deltagerne må skrive under på for å få delta i programmet. I ett av punktene i kontrakten står det at hver enkelt deltager vil få utbetalt en pengesum etter endt opphold.

Ifølge kontrakten blir summen justert etter hvor lenge hver deltager er med i programmet. De som blir igjen til sist får utbetalt 10.000 kroner, mens de som må hjem tidlig eller midt i programmet får 5000 kroner.

Vi kommenterer aldri innholdet i våre kontrakter, men jeg kan bekrefte at alle deltakerne har mottatt et lite honorar som i all hovedsak dekker utgifter i innspillingsperioden. Størrelsen på honoraret var avtalt før avreise til Mauritius, sa Hanne McBride til VG den gang.

Les også

 1. Inger Hauge ble dumpet på TV: – Henrik knuste hjertet mitt

  «Ex on the beach»-deltageren var forelsket, men fikk følelsene brutalt slått i bakken. Nå snakker de ikke sammen lenger.
 2. Psykolog om «Ex on the beach»: - De unges psyke må være sterk

  Psykolog Rolf Lindgren stiller spørsmålstegn ved Discoverys evne til å plukke ut deltagere til skandaleserien «Ex on the…
 3. Langer ut mot «Ex on the beach»: – Deltagerne blir behandlet som apekatter

  Eksperter er sterkt kritiske til Discoverys nye skandale-satsing. – Jeg ville ikke latt barna mine være med i et slikt…
 4. «Ex on the Beach»-Melina topper Spotify-liste

  Med låten «Bitch, hør her» gikk reality-deltageren rett til topps på Norway Top 50-listen.
 5. Se video: Slik reagerte familien da Rikke (23) hadde sex på TV

  – Rikke tar egne valg og diskuterer ikke nødvendigvis disse med meg, sier moren til «Ex on the beach»-deltager Rikke…
  Pluss content
 6. Daniel Aakre Pedersen fra «Ex on the beach»: – Vondt å bli stemplet som en løgner

  «Ex on the beach»-deltageren langer ut mot produksjonen av programmet.
 7. Ytterligere fall for lineær-TV: – Det er under press

  Både TV 2 og NRKs lineære TV-tall synker måned for måned, år for år. Kanaldirektøren i TV 2 mener folk fortsatt ser…

Mer om

 1. Ex on the Beach
 2. TV
 3. Reality-TV
 4. TV-serier

Flere artikler

 1. Dette skriver «Ex on the beach»-deltagerne under på

 2. Langer ut mot «Ex on the beach»: – Deltagerne blir behandlet som apekatter

 3. Reality-krigen: Skandaleserien «Ex on the Beach» knuser «Love Island»

 4. Henrik fra «Ex on the beach» langer ut mot TV-produksjonen: – De gikk inn for å knuse oss

 5. Psykolog om «Ex on the beach»: - De unges psyke må være sterk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder