Bente vil ha flere friere

TV

(VG Nett) - Hvis magefølelsen og fornuften er 100 prosent, så blir det bryllup i siste episode, lover realitybruden Bente (25).

Publisert: Oppdatert: 09.03.04 12:26

- Men det er viktig å presisere at hvis den rette dukker opp, så er vi to som skal planlegge bryllup. Datoen må passe for ham også, sier Bente som håper at hun blir gift på TV.

Ikke sendt ut invitasjoner
- Målet er selvsagt å finne drømmemannen. Datoen for bryllupet er mindre viktig. Jeg har ikke sendt ut invitasjoner ennå, sier Bente.

I leiligheten Bente disponerer, er det bare ett soverom. Første frier, Remi, ble forvist til sofaen i stua.

- Hva skal til for at du inviterer en frier inn på soverommet?

- Det er veldig vanskelig å si..., ler Bente. Jeg har bare én dobbeltseng og én dobbeldyne. Sofaen er et greit alternativ, sier Bente hemmlighetsfullt.

Ikke for sent å søke
Innspillingen av serien foregår samtidig som serien vises på TV. Hver mandag får TV-seerne se hva Bente og frierne har foretatt seg i uken som har gått. Det er ennå ikke for sent for menn på frierføtter å melde sin interesse for Bente.

- Jeg oppfordrer flere sporty og modige menn til å melde seg, inviterer realitybruden - som håper at mennene ikke lar seg skremme av at de blir vist på TV.

- Noen vil nok motstå fristelsen med å prøve å sjekke meg opp nettopp på grunn av at det er en TV-serie, frykter Bente.

Tilfeldig
- Det viktigste er at jeg får vist hvem jeg er, sier sørlandsjenta som havnet oppe i den surrealistiske situasjonen hun befinner seg i, ganske tilfeldig. Venninnen Siri, som har fått plass i TV3s ekspertpanel sammen med blant andre Åsa Rytter Evenesen og Kjell Olav, kom med ideen. Hun dukket opp hjemme hos Bente med videokamera og sendte opptaket til TV3. Bente selv har ikke TV3 hjemme i Kristiansand.

- Plutselig var det hele i gang. Jeg falt for konseptet. Det er ikke som disse «Big Brother»-greiene. Jeg synes det blir feil å spille på fyll. «Bill. Mrk.: Bryllup» er mer seriøst, sier Bente som aldri før har søkt om å bli realitykjendis.

Det er ekspertpanelet som velger og vraker i friere for Bente. De sender inn kandidater etter hvert som serien skrider fram.

TV3 fornøyd

TV3 er fornøyd med 188 000 seere på premieren. «Bill. Mrk.: Bryllup» overtar etter et annet populært reality-konsept, nemlig amerikanske «Homsepatruljen».

- Vi er veldig fornøyd. 188 000 seere fra kl. 21.30 til 22.30 er et godt tall, sier research-sjef i Viasat TV3, Arild Sletner, til VG Nett.

Her kan du lese mer om