TV-AKTUELL: Henrik Thodesen spiller seg selv i ny komiserie. Foto: TV3

Henrik Thodesen om kjærlighetslivet: – Det går ikke noe særlig bra

Henrik Thodesen følger i Thomas Giertsens fotspor og lager humor på egen bekostning. Nå er han snart på lufta med serien «Henrik uber alles». Men kjærlighetslivet går ikke like bra.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det har vært stille rundt Henrik Thodesen (37) de siste årene, det vet komikeren å bruke til sin fordel.

I den nye TV 3 serien «Henrik uber alles» spiller Henrik en karakter basert på seg selv, i det minste med noen likhetstrekk, som sliter med å få oppdrag og havner i skyggen av sine mer vellykkede kjendisvenner. Det er lett å trekke sammenligninger med Thomas Giertsens «Helt Perfekt» på TVNorge og danske «Klovn».

– Det er en serie som handler hvordan livet hadde vært hvis jeg ikke hadde fått til noen av de tingene jeg egentlig vil drive med, sier Thodesen.

les også

– Jeg led da jeg ble forelsket i Kristian

Pluss content

I serien vil ingen TV-kanaler jobbe med ham, og ingen vil booke ham for stand up-show. Henrik begynne å jobbe som Uber-sjåfør for å tjene penger til livets opphold og skaffe seg nytt standup materiale.

Men Thodesen mener serien skiller seg fra «Helt perfekt» og «Klovn».

– Jeg har prøvd å gjøre meg selv om til en dramakarakter. Den må gjennom en del forandringer og utvikle seg for å bli et bedre menneske. Den største forskjellen er at det blir mer en dramaserie enn en «sitcom», forteller Thodesen.

Selv om det blir mer drama i serien, vil Thodesen at serien skal være morsom.

les også

Kjendisene om sine verste brudd

Kjærligheten går ikke så bra

Mange av kjendisvennene, som ekskjæresten Sigrid Bonde Tusvik, Odd Magnus Williamson og Jonas Kinge Bergland, dukker også opp i små roller underveis i serien.

Serien er basert på Thodesen selv, med enkelte justeringer. Han er blant annet langt mer besluttsom i serien enn i virkeligheten, ifølge seg selv.

– I serien blir du forelsket. Hvordan går det med datingen?

– I virkeligheten? Det går ikke noe særlig bra. Alle spør om det hele tiden, sier han.

Thodesen innrømmer at han er på dating-appen Tinder, uten å ha vært spesielt heldig.

– 90 prosent av vi som er på Tinder bare er på der. Jeg synes det er vanskelig å møte folk der. Jeg synes Tinder er et sted hvor man kan ødelegge menneskesynet sitt, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder