KANSELLERT: Charlie Sheen skjelte ut «Two And A Half Men»-produsent Chuck Lorre etter noter. Det var ikke søt musikk I ørene til produsenten. Foto: AP

Slutt for «Two And A Half Men» for nå

(VG Nett) Det blir ikke noen flere episoder av «Two And A Half Men» denne sesongen.

  • Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Produsentene i CBS og Warner Bros har bestemt seg for å stanse innspillingen av den åttende sesongen av den populære komiserien. Bakgrunnen for avgjørelsen, er oppførselen til hovedrolleinnehaver Charlie Sheen (45).

Den skandaleombruste skuespilleren har vært i hardt vær den siste måneden. Blant annet på grunn av en fest full av kokain og pornostjerner - og et mye omtalt sykehusbesøk.

Skjelte ut sjefen

Det hele toppet seg da Sheen skjelte ut produsent Chuck Lorre på radioprogrammet The Alex Jones Show denne uken, og senere fulgte opp med et åpent brev, publisert på sladdernettstedet TMZ, der han skjeller Lorre ut etter noter.

Les Sheens brev til Chuck Lorre (publisert på TMZ)

- Jeg har brukt nærmere ett tiår på å gjøre blikkboksene hans om til gull. Takken jeg får er en sjarlatan som ikke gjør jobben sin, som er å skrive, sa Sheen på radioprogrammet, ifølge bladet People.

- Ikke perfekt

I en pressemelding fra CBS og Warner Bros torsdag står det at innspillingen av resten av episodene for sesongen er kansellert, på grunn av Sheens «uttalelser, oppførsel og tilstand», skriver nyhetsbyrået AP.

- Jeg er ikke perfekt, og leverer ikke varene hele tiden. Men se på hvem jeg har med å gjøre. Jeg må forholde meg til tullinger og troll, sa Sheen på radioprogrammet til Jones.

Det er ukjent hva dette betyr for fremtiden til den Emmy-belønnede komiserien.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder