Her bryter Tommy Steine sammen på TV

(VG Nett) I mandagens episode av «71 grader Nord» knekker en tårevåt Steine sammen i redsel.

  • Mona Byrkjedal

Artikkelen er over ti år gammel

- Det var tre, fire minutter der jeg ikke husker noen ting. Jeg fikk totalt blackout, sier Tommy Steine om opplevelsen i fjellveggen til VG Nett.

I mandagens episode av «71 grader Nord» skal kjendisdeltakerne klatre opp over 400 meter i en fjellvegg. Stigningen er bratt, og oppdraget blir beskrevet som meget utfordrende.

- Tanken på at livet mitt bokstavelig talt hang i et tau, var skremmende. Jeg vet ikke hva det var som trigget angsten, men jeg har alltid vært redd for fjellvegger, sier 40-åringen.

VGTV:Se Tommy bryte sammen her

- Bare å overleve

- Det verste med «71 grader Nord» var slitet, de fysiske påkjenningene. Man bryr seg til slutt bare om å overleve, forklarer Tommy til VG Nett, som fikk hjelp og støtte av blant andre Harald Martin Brattbakk til å komme seg ned.

Les også: Lillian:- Får vi ikke bo på hotell?

Stivner

Komikeren hyperventilerer på TV, er tydelig redd, og stivner til før han legger seg ned:

- Jeg ble veldig fortvilet. Jeg kom verken opp eller ned. Jeg fikk kjempe angst og helt noia, sier Tommy åpenhjertig til VG Nett.

- Det var ikke Tommy Steine som lå der, det var en helt annen person, sier den tidligere fotballspilleren Harald Martin Brattbakk i episoden.

VGDebatt:DU kan diskutere «71 grader Nord» her!

- Første bakken verst

Med unntak av den strabasiøse opplevelsen, koste Steine seg på turen:

- Ja, det var en bra gjeng og opplevelsen var veldig bra. Det var den første bakken som var verst, deretter gikk det greit, forklarte Steine humoristisk til VG Nett på premierefesten.

Følg Rampelys på Facebook!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder