DRISTIG MODELLOPPDRAG: Pamela Anderson (42) på moteshow i går. Foto: BULLS

Pamela fornektet seg ikke - spritet opp moteuka i N.Y.

(VG Nett) Pamela Anderson (42) overlot lite til fantasien i New York City i går.

Artikkelen er over ti år gammel

Pamela Anderson - hjemmeside

TV-stjernen gikk modell under motevisningen til A*Muse i Amnesia i går - og sto kanskje for det frekkeste innslaget under moteuka så langt. Pamela var iført sitt gamle varemerke - badedrakt. Men gårsdagens sølvfargede kreasjon fikk den røde «Baywatch»-badedrakten til å fremstå som nærmest prippen i sammenligning.

Pamela, som også for fire måneder tilbake gikk på podiet iført den opprinnelige røde badedrakten, skal ha gått på en solid smell økonomisk. Selv om hun sjelden lar anledningen gå fra seg til å sprite opp et moteshow, har hun ikke de store prosjektene på gang for tiden.

PR-stunt

Det er først og fremst ved å takke ja til lignende oppdrag som gårsdagens moteshow at Pamela beholder sin plass i rampelyset og tjener til livets opphold. Det kan være PR-stunt i regi av dyrevernerne i PETA som hyrer sex-symbolet, eller tryllekunstnere og teateroppsetninger som trenger litt ekstra drahjelp til billettsalget.

DYREVENN: Pamela Anderson poserer under en demonstrasjon mot kanadisk selfangst i Toronto i oktober. Foto: REUTERS

Pamela skylder angivelig flere millioner kroner til forskjellige byggeselskaper i Los Angeles, etter ikke å ha gjort opp for seg i forbindelse med oppussingsarbeid i luksushjemmet i Malibu. Hun skal også ha store summer i ubetalt restskatt.

Følger OL

sin egen hjemmeside har Pamela ikke mye nytt å melde. Ferskeste nyhetsskriv går ut på at den kanadiske TV-kjendisen gleder seg til å følge OL på TV, og at hun har planer om å reise til Vancouver mot slutten av lekene - også der for å kaste glans over et moteshow.

Dansespekulasjoner

Ferske spekulasjoner om at Pamela skal være med i neste runde av amerikanske «Skal vi danse», er ikke bekreftet fra hverken henne eller TV-kanalen.

42-åringen viste for øvrig tydelig i går at hun holder seg i god fysisk form selv 14 år etter at hun pakket sammen «Baywatch»-drakten. Og tobarnsmoren kan fremdeles kunsten å posere i velkjent Pamela-stil - på syltynne, høye hæler.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

SÅNN STARTET DET: Pamela Anderson i «Baywatch» på bildet til høyre. Bildet til venstre viser TV-kjendisen iført samme badedrakt like før jul - altså omlag 15 år senere. Foto: BULLS/Reuters

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder