KJÆRESTER: Paret Michael Gabriel og Triana Iglesias på høstlanseringen til MTG-gruppen. Foto: Helge Mikalsen VG

Triana Iglesias kledde seg naken for John Carew

Når Triana Iglesias (34) ikke leder «Paradise Hotel», er hun naken havfrue for fotograf John Carew (36) - med kjæresten Mikael Gabriels velsignelse.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Ergo er hun ikke John Carews havfrue på heltid, da. Men forrige helg gjorde modell og programleder Iglesias noe hun hadde snakket om en stund med modell og eks-fotballstjerne Carew.

Triana strippet helt ned i nettoen og lot seg avfotografere foran kameralinsen til den stadig mer foto-interesserte vennen.

Her er det første bildet som John Carew - tatt av han selv - la ut på sin Instagram-konto:

From yesterday's shoot with @trianaiglesias 💥📸 👀 #fineart #jcarewphotography ✨

– John og jeg er venner og har kjent hverandre i lang tid. Jeg er virkelig imponert over hva han får til - jeg visste jo ikke at han var så flink, sier Triana Iglesias til VG.

Les også: Triana Iglesias' private «Paradise»-bilder

– Og da jeg oppdaget det, måtte jeg spørre han hvorfor han ikke hadde spurt om å fotografere meg. Da svarte han at dét hadde han ikke tenkt på, smiler Iglesias, som også tente på det løselige havfrue-konseptet til bildeserien.

Som her, i ett av John Carews øvrige bilder som han nylig har lagt ut på sin Instagram:

"La duena del bano" @trianaiglesias 👀📸✨ #jcarewphotography ✨ #tub #Mermaid

– Jeg er jo «part time mermaid», så jeg tenkte; hvorfor ikke?

Selv om det er lenge siden ideen til foto-seansen dukket opp første gang, var det altså først sist helg at de fikk anledning til å gjennomføre den.

Husker du?: Triana kunne aldri ha deltatt i «Paradise Hotel»

– John er veldig busy, og selv har jeg også mye å gjøre, men i helgen var vi begge hjemme i Norge, og når vi er det, er vi faktisk nesten naboer. Så da bestemte vi oss, sier hun.

Selv hadde ikke Triana Iglesias sett mer enn det ene bildet hvor hun ligger naken på magen og kikker inn i kamera da VG snakket med henne torsdag ettermiddag.

– Jeg har ikke sett det før nå! Men jeg gleder meg kjempemye til å se flere bilder. Vi har allerede snakket om å gjenta det en annen gang, sier Iglesias.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder