PÅ KRIGSSTIEN: Linnéa Myhre. Foto: HELGE MIKALSEN

Linnéa Myhre hudfletter Isabel fra «Paradise Hotel»

Bloggveteranen tar et oppgjør med hele bloggsfæren. Hardest går det ut over Isabel Raad.

Artikkelen er over tre år gammel

Forfatter Linnéa Myhre (25) har hatt bloggpause siden 2012, før hun nylig meldte tilbakekomst.

Hun har definitivt ikke pause lenger.

Les også: «Paradise Hotel»-kontrakten: Dette skriver de under på

I et innlegg titulert «Spons i ræva» tar moldejenta nå et oppgjør med hvordan bloggsfæren har utviklet seg i hennes fravær.

Hun skriver at hun trodde bloggkonseptet var døende da hun selv la ned tastaturet.

«At folk hadde fått nok av å lese om kaffe latte og barberhøvler med spesialskum, extensions og lavkarbo. At vi skulle begynne å bry oss om noe annet, kanskje noe viktig. Men så feil kan man altså ta», skriver Myhre.

KRITISERES: Isabel Raad. Foto: TROND SOLBERG

«For plutselig kom 5:2-dietten og botox, vippeextensions og barberhøvler med fuckings innebygget såpestykke. Dette kunne ikke overses – det måtte prøves og misbrukes – og ikke minst anbefales på bloggen. Og se på oss nå. Jeg gratulerer.»

VG har kontaktet Linnéa Myhre for kommentar, men har ikke fått svar fra henne.

Som eksempel på hvor ille det har blitt trekker Myhre frem den 21 år gamle «Paradise Hotel»-deltageren Isabel Raads blogg.

Myhre gjør et poeng av at hun gjerne ville illustrere dette med et bilde av Raad i kjole, men at hun via Google Images ikke finner bilder hvor Raad har klær på seg.

Isabel Raad ønsker ikke å kommentere Myhres utspill.

Fikk du med deg? «Mamma til Michelle» blogget seg til nytt hus

Bloggveteranen advarer mot å bruke linker på Raads blogg for å kjøpe kjoler og vesker som anbefales der, fordi Raad da indirekte blir sponset til å kunne få seg ny nese eller rumpe.

«Og så kjøper hun seg faktisk ny nese/rumpe og skriver om det på bloggen. Og så skal plutselig ALLE ha ny nese/rumpe. Og slik bidrar vi alle til hverandres undergang», melder Myhre.

Hun medgir videre selv å ha kjøpt produkter hun har sett på en blogg, men da på mer selvstendig vis.

«På den måten er det bare nettbutikken som tjener på det, og slik får folk som Paradise-Isabel litt mindre ny rumpe. Og det gleder meg.»

Myhre understreker at hun ikke ønsker å komme med pekefinger og utpeke hvem som er gode eller dårlige forbilder. Hun påpeker at hun selv ikke har vært det beste forbildet bestandig.

«... men når folk opererer seg offentlig med hundre tusen småjenter som ser på, så må vi innse at dette er i ferd med å gå til helvete. Vi er nødt til å skjerpe oss, tenke over hva vi fremmer, og ikke bare på hva vi kan tjene penger på», skriver hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder