Hovedinnhold

TV-stjerne tiltalt etter fyllearrest

ARRESTFOTO: Jaime Pressly (33) på politiets mugshot fra i forrige uke. Foto: Wenn
ARRESTFOTO: Jaime Pressly (33) på politiets mugshot fra i forrige uke. Foto: Wenn
(VG Nett) «My Name Is Earl»-skuespilleren Jaime Pressly (33) kan få seks måneders fengsel.

Denne saken handler om:

TV-kjendisen og eks-Playboy-modellen er løslatt mot kausjon etter pågripelsen 5. januar . Pressly ble stoppet av politiet i Santa Monica i California på grunn av mistanke om promillekjøring. 33-åringen besto ikke alkotesten og ble tatt med til avhør. Hun ble løslatt mot en kausjon på om lag 90.000 kroner.

Nå er det tatt ut tiltale mot skuespilleren. Strafferammen er ifølge TMZ  inntil seks måneders fengsel. Pressly må møte til høring 7. februar.

MER GLAMORØS: Jaime Pressly (33) på en filmgalla i 2006. Foto: AP
MER GLAMORØS: Jaime Pressly (33) på en filmgalla i 2006. Foto: AP

Ferskt brudd

Nyheten om tiltalen kommer bare en uke etter at det ble kjent at Pressly skal skilles fra advokatektemannen Simran Singh, som hun har en to år gammel sønn sammen med. Ekteskapet varte knapt halvannet år. Årsaken til bruddet er ikke kjent.

- Tøff bransje

Pressly har kun hatt roller i mindre TV-serier og filmprosjekter etter at «My Name Is Earl» rundet av i 2009. Playboy-oppdragene er hun også ferdig med for godt. Det forsikret hun i et intervju med VG Nett i 2009 .

- Aldri mer Playboy for meg. Jeg gjorde det sist for en del år siden, lekre bilder uten nakenhet nedentil, tatt av en fotograf jeg har stor respekt for. Jeg angrer ikke på det, men jeg er definitivt ferdig med det nå, sa skjønnheten.

Pressly understreket da også hvor tøft det er å være kvinne i underholdningsbransjen.

- Om det gjelder å posere for Playboy eller gå på audition for filmroller: Det er menns bransje, styrt av menn, og med altfor få gode roller for damer. Det er vanskelig, uansett hva du velger å gjøre.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ RAMPELYS-NYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV