Hovedinnhold

Stjernepar venter tvillinger

GLEDER SEG: Skuespiller Neil Patrick Harris (t.v.) og partneren David Burtka på Emmy-utdelingen i fjor. Foto: AFP
GLEDER SEG: Skuespiller Neil Patrick Harris (t.v.) og partneren David Burtka på Emmy-utdelingen i fjor. Foto: AFP
(VG Nett) TV-stjernene Neil Patrick Harris (37) og David Burtka (35) blir foreldre i oktober.

Denne saken handler om:

Neil Patrick Harris, blant annet kjent fra komiserien «How I Met Your Mother» og «Glee», kunngjorde selv den forestående familieforøkelsen i helgen - på sin Twitter-side.

«David og jeg venter tvillinger til høsten. Vi er superspente/nervøse/henrykt», lyder det i meldingen hvor skuespilleren også ber pressen om å «respektere privatlivets fred».

Harris er nominert til ikke mindre enn tre Emmy-statuetter i høst. TV-prisene drysser 29. august. Han har vært kjæreste med David Burtka i seks år. Også Burtka er kjent fra «How I Met Your Mother» og fra mindre roller i «CSI NY» og «Presidenten».

Hvem som er surrogatmoren, og hvem av de to mennene som blir biologisk far til barna, er ikke kjent, melder Huffington Post.

Ingen av de to har barn fra før.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV