Hovedinnhold

«Seinfeld»-stjerne feilstavet på Walk of Fame

(VG Nett) - Feilstavelsen er en treffende metafor på showbusiness, ler Julia Louis-Dreyfus (49).

Denne saken handler om:

For da 49-åringen endelig skulle få sin stjerne på den berømte Walk Of Fame i Hollywood, var navnet hennes stavet feil.

Det manglet nemlig en o i Louis, og bindestreken i Louis-Dreyfus var heller ikke der.

Se hvordan navnet var feilstavet her!

Midlertidig rettelse

- Akkurat når du tror du har lykkes, så blir du slått ned igjen. Det er en perfekt metafor på hvordan industrien fungerer, mener Louis-Dreyfus, som tok skrivefeilen med godt humør.

VG Nett-leser:
«Seinfeld er genialt!»
Si din mening!

Hollywood Chamber of Commerce hadde rukket å rette opp feilen med en midlertidig rettelse før den høytidelige seremonien tirsdag, men på stjernen kan man tydelig se at navnet har blitt fikset på.

Den feilstavede stjernen vil bli byttet ut så fort som mulig, og Louis-Dreyfus vil få den gamle som en suvenir, opplyser en talsmann.

Skjedd før

I 1993 var Dick Van Dyke den forrige stjernen som fikk navnet sitt feilstavet på sin stjerne på Walk of Fame, ifølge nyhetsbyrået AP.

Julia Louis-Dreyfus slo gjennom som skuespiller for sin rolle som Elaine i den ekstremt populære situasjonskomedien «Seinfeld». I 2006 vant hun også en Emmy-pris for sin nye TV-serie, «The New Adventures Of Old Christine».

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV