Hovedinnhold

Nytt Sheen-show utsolgt på rekordtid

I HARDT VÆR: Charlie Sheen (45) da han lot seg avbilde i Los Angeles tirsdag. Foto: WENN
I HARDT VÆR: Charlie Sheen (45) da han lot seg avbilde i Los Angeles tirsdag. Foto: WENN
(VG Nett) Charlie Sheen er populær tross skandalene - bråkmakerens forestilling ble utsolgt på litt over et kvarter.

Denne saken handler om:

18 minutter tok det før billettene til hans nye show, «Charlie Sheen Live: My Violent Torpedo of Truth / Defeat is Not an Option», var revet vekk.

Sheen, som nylig fikk sparken fra suksess-serien «Two and a Half Men», skal underholde publikum i Detroit og Chicago henholdsvis 2. og 3. april i år, skriver TMZ.com.

Selv kommenterer han gladnyheten slik på Twitter:

«Detroit/Chicago utsolgt på noen minutter. Takk til Sheen-kjernen. #Vinner».

Rebell

Ifølge stjernens egen hjemmeside vil én dollar fra hver solgte billett gå til hjelpearbeid i Japan.

Sheen har startet sitt eget talkshow på internett, «Sheen's Korner». Lørdag ble det kjent at Sheen tar showet sitt på veien, og setter opp forestillinger i både Detroit og Chicago, ifølge nyhetsbyrået AP.

Sheen har i alle år hatt et rebellstempel, og det er ikke første gang han er i hardt vær. Men etter den voldsomme ekteskapskrangelen med sin daværende kone Brooke Mueller julen 2009, har skandalene ballet på seg.

Hevder seg misforstått

Skuespilleren har gjentatte ganger havnet i klammeri med loven i ruspåvirket tilstand, og han har gjort et stort nummer av at han boltrer seg med pornostjerner.

Nylig fikk Mueller innvilget besøksforbud, samtidig som politiet rykket ut og hentet parets to små sønner, som var på besøk hos Sheen.

Fembarnsfaren selv hevder at han er totalt misforstått, og at han til tross for tidligere rusavhengighet, nå er rusfri.

Les flere kjendissaker på vg.no/rampelys .

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV