Hovedinnhold

Her drikker Mina brystmelken til Linni Meister

Mina: - Noe av det sykeste jeg har vært med på

(VG Nett) I Mina Hadjians (34) nyeste tv-stunt på FEM drikker hun av brystmelken til Linni Meister (24).

I onsdagens Studio 5-sending på FEM har programleder Mina Hadjian et oppdrag som utegående reporter: Å se hvor rause ammende mødre egentlig er med melken sin. Én av mødrene hun oppsøker er den nybakte mammaen og glamourmodellen Linni Meister.

På klippet spør Hadjian en skeptisk Meister om å få smake på puppen hennes, før de blir enige om at glamourmodellen skal pumpe litt av sine edle dråper i en skje.

- Jeg er jo ganske puppefiksert, og hadde fest da jeg fikk mine egne, men det her er noe av det sjukeste jeg har vært med på, sier Mina Hadjian til VG Nett.

Silikonmelk

Og silikonen Meister har i brystene sine, merket ikke Hadjian noen bismak av. Hun mener snarere tvert i mot at morsmelken blir bedre med silikon i brystene.

- Vet du, jeg fikk klemme på mange pupper da jeg var ute der, og Linnis var mye mykere og bedre enn alle de andres. Melken var også litt søtere, litt som lunket skummetmelk, sier Hadjian.

Men det er ikke bare Linni Meister som får besøk av en melketørst Hadjian. Hun jaktet også på andre nybakte mødre rundt om i Oslos gater.

- Men dette må du forklare Mina, hvorfor så opptatt av å drikke andre mødres kroppsvæsker?

- Jeg drikker jo ikke bare av melken deres, men snakker også med dem om hva de synes om puppene sine. Særlig er jeg nysgjerrig på hvorfor mange av dem ikke tør sole seg toppløs på stranden, men slenger ut godsakene på kafeen for å amme så fort anledningen byr seg.

LES FLERE RAMPELYS-NYHETER HER

- Mødre smaker selv

Hadjian merket imidlertid at den gjennomsnittlige mor var gjerrigere med melken enn Meister.

- De fleste hadde smakt på brystmelken sin selv, men ble veldig skeptisk da jeg spurte om å få smake. Men det var en veldig hyggelig dame oppe på Majorstuen som delte villig vekk. Hun var rå.

Innslaget blir sendt klokken 21.00 på onsdag i Studio 5 på FEM.

Her kan du sjekke VG Netts TV-guide

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK HER.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV