Hovedinnhold

Hedda blir nyhetsanker

Hedda Kise (bildet) blir å se på TV2-skjermen igjen fra mandag - denne gang som fast nyhetsanker i «God morgen, Norge».
Dermed er Hedda Kise (30) tilbake i redaksjonen der hun jobbet to og et halvt år som programleder.

- Jeg er kjempeglad for jobben, og gleder meg veldig til å jobbe med nyheter igjen. Jeg fulgte sendingen i går og ble tatt godt imot. Det er fin stemning på morgensendingene, forteller Kise - som har vært borte fra skjermen en stund.

Hun har vært mest opptatt av sine to små jenter, Alva (3 1/2) og Vivil (2), men også jobbet med dyre- og turprogrammet «Dyreriket» som kommer på TV2 til høsten.

- Jeg har jobbet tre dager i uken med «Dyreriket», og jeg er blitt vant til å være hjemmefra - enten i telt på tur eller på hybel i Oslo, sier Kise, som bor i Skien sammen med familien. Nå blir det mer hybelliv på Kise. - Vi trives godt i Skien, og vi har ingen planer om å flytte fra hus og hage. Jeg skal jobbe annenhver uke i «God morgen, Norge», og må da bo på hybel i Oslo. Det passer meg bra; jeg får mer ro på meg og kan være mye hjemme med barna når jeg har fri. Kise har i tillegg til å lede «God morgen, Norge», også vært programleder for «God kveld, Norge» og reporter og programleder i «Absolutt underholdning».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV