Hovedinnhold

Gjør comeback som Clooney-brud

Danske Julie: - Deilig å se Clooney igjen

BRUNETTE: Julie Agnete Vang Christensen (28) er ikke like blond i virkeligheten lenger. Bildene til høyre er fra «bryllupsreisen» til Christensen og George Clooney - ikke på Bora Bora, men i Costa Rica. Foto: Privat og DNB
BRUNETTE: Julie Agnete Vang Christensen (28) er ikke like blond i virkeligheten lenger. Bildene til høyre er fra «bryllupsreisen» til Christensen og George Clooney - ikke på Bora Bora, men i Costa Rica. Foto: Privat og DNB
Selv om Julie Agnete Vang Christensen (28) ikke ønsker å bli stemplet som «Clooney-dama», sa hun ja til en ny reklamefilm med Hollywood-stjernen.

Denne saken handler om:

Den danske skuespilleren gjør comeback på norske TV-skjermer i to nye reklamefilmer for DNB - også denne gangen med den amerikanske filmstjernen George Clooney (51). Den første filmen har premiere førstkommende fredag.

- Selvsagt vil jeg ikke bli sett på kun som «hun som spilte mot Clooney», men jeg kunne ikke si nei da sjansen bød seg igjen. Det er jo så utrolig gøy å jobbe med ham! sprudler en fornøyd Christensen til VG.

- Deilig å se ham igjen

I fjor våknet de opp sammen nygift på et hotellrom i Milano og hadde nettopp investert i villa på Lillestrøm. Denne gangen forstiller reklamefilmen bryllupsreise på stillehavsøya Bora Bora.

I virkeligheten ble filmen spilt inn i løpet av én dag i Costa Rica i sommer.

- Det var veldig varmt og utrolig herlig. Clooney og jeg har blitt bedre kjent med hverandre nå, men vi er bare kolleger. Det var deilig å se ham igjen, ler Christensen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

GIRL NEXT DOOR: Danske Julie Agnete Vang Christensen ble valgt fordi hun ser norsk ut og fordi vanlige kvinner lett kan identifisere seg med henne. Foto: DNB
GIRL NEXT DOOR: Danske Julie Agnete Vang Christensen ble valgt fordi hun ser norsk ut og fordi vanlige kvinner lett kan identifisere seg med henne. Foto: DNB


I et intervju med VG i fjor høst skrøt Clooney  av sin danske motspiller:

- Hun er så god på komedie, og vi hadde det utrolig morsomt sammen. Hun er virkelig en fantastisk skuespiller.
Skussmålet betyr mye for Christensen.

- Jeg er så glad for at han synes det. Jeg kan si akkurat det samme om ham. Clooney er hundre prosent profesjonell.

Brunette for TV-rolle

Christensen, som gikk ut av Statens Teaterskole i København i 2008, jobber ved Det Kongelige Teater i København. For sine landsmenn er hun også kjent fra komishowet «Live fra Bremen». For tiden holder hun på med innspillingen av TV-serien «Borgen».

I reklamefilmene er Christensen blond, men for tiden er hun brunette, fordi det kreves i «Borgen».

- I virkeligheten er jeg verken det ene eller det andre, men noe midt imellom. Ganske rødblond.

- Hva blir det neste kapittelet i Clooney-eventyret? Skilsmisse eller gamlehjem?

- Ja, si det! Vi har ikke noe nytt prosjekt på gang, svarer 28-åringen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FØRSTE MØTE: Sånn så det ut da Julie og George møttes på norske TV-skjermer i fjor. Foto: DnB NOR
FØRSTE MØTE: Sånn så det ut da Julie og George møttes på norske TV-skjermer i fjor. Foto: DnB NOR


Christensen er jordnær og hevder at ingen i Danmark er særlig opptatt av Clooney-forbindelsen.

- Jeg har ikke opplevd noe hysteri her hjemme. Om DNB-filmene har åpnet dører karrieremessig, har jeg heller ingen formening om. Men de har nok ikke lukket noen dører.

Christensen har ikke besøkt Norge på tre år.

- Så det er på tide. Jeg ville nok kanskje blitt gjenkjent på gaten, spår Christensen, som i fjor fikk jobben fordi hun så norsk ut og var et ukjent ansikt for nordmenn.

- Full av sjarm

Trond Bentestuen, konserndirektør for Kommunikasjon i DNB, mener at den danske skuespilleren har en stor del av æren for kampanjens enorme suksess.

- Julie er full av sjarm. En «girl next door» som det er lett å identifisere seg med, forklarer han.

Selv om konserndirektøren var fornøyd med å ha sikret seg Clooney i fjor, var han likevel totalt uforberedt på at den massive responsen.

- Filmen dro rett ut internasjonalt og ble en hit verden over. Jeg fikk telefoner fra Canada, Japan, Australia og en haug med andre land. Jeg tror nok aldri jeg vil oppleve noe sånt igjen.

- Men dere jukser ganske kraftig - Lillestrøm-huset ligger egentlig i Sandefjord, og den nye filmen er ikke spilt inn på Bora Bora, som den gir inntrykk av?

- Dette er reklame, så vi tillater oss litt kunstnerisk frihet. Og jeg tror ikke Costa Rica er så ulikt Bora Bora, ler Bentestuen.

DNB har aldri røpet hvor mye Clooney får for jobben, selv om eksperter har anslått 1,5 millioner kroner for den første filmen. Bentestuen er også hemmelighetsfull når det gjelder Vang Christensens honorar.

- Men det er ikke noe vesensforskjell i hennes honorar nå i forhold til sist.

Clooney har tidligere forklart  at han takket ja til jobben fordi den var humoristisk, og fordi han fikk et «helt greit honorar».

- Jeg blir tilbudt i hvert fall én reklamefilm i måneden, og for mye penger, men denne var annerledes, forklarte den Oscar-belønte stjernen.

Ikke singel

Clooney gikk for øvrig denne uken ut og avkreftet påstandene i britiske The Sun  om at han igjen er ungkar etter å ha brutt med kjæresten gjennom det siste året, Stacy Keibler (32).

- Det er ikke sant, sier Clooneys PR-agent til Daily Mail .

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK 

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV