Hovedinnhold

Ståle røk ut: - «Farmen» blir uten tvil kjedeligere nå

TV-profilen: - Nå blir det stille i fjøset

KRANGLETE: Slik kjenner TV-seerne Ståle Bjørnvåg. Her i opphetet diskusjon med Tommy Rodahl. Foto: TV 2.
KRANGLETE: Slik kjenner TV-seerne Ståle Bjørnvåg. Her i opphetet diskusjon med Tommy Rodahl. Foto: TV 2.
(VG Nett) Lørdag røk Ståle Bjørnvåg (40) ut av «Farmen». Det tror han selv gjør programmet mer familievennlig - og mye kjedeligere.

Denne saken handler om:

Ståle Bjørnvåg

  • Født: 25.11.1970.
  • Opprinnelig fra Ramsund i Tjeldsund kommune i Nordland, men bor i dag i Narvik.
  • Gift med Siv (42)
  • Yrke: Logistikkoffiser i Hæren
  • Interesser: Baneskyting, fotball, jakt og friluftsliv.
  • Aktuell: Utskjelt deltaker i 7. sesong av realityserien Farmen

- Det blir uten tvil kjedeligere. Jeg vil ikke tro de andre klarer å holde trøkket oppe. Men det er sikkert nok av episoder fremover, sier 40-åringen i sedvanlig selvsikker stil, til tross for at han røk ut av «Farmen» etter bare fire uker.

Ståle Bjørvåg er mannen som i løpet av fire uker på TV-skjermen har hisset på seg et lass av seere med sin oppførsel, som har vært både kranglete og ufyselig.

Hvordan tror du «Farmen» blir uten Ståle? Si din mening i kommentarfeltet.

Nå synes han det blir spennende å se hvordan produksjonsselskapet har løst oppgaven med å lage god TV uten ham.

Overrasket

- Nå blir det stille i fjøset. Men det blir vel seervennlig uansett, det er et veldig seervennlig program. Og det blir nok mer familievennlig nå, nå kan man la hele familien se på, ler 40-åringen.

- Hvordan var det å ryke ut?

- Det var kjipt, det var det. Det var ikke akkurat sånn jeg hadde tenkt at jeg skulle ryke ut heller. Det var veldig smart av han Kim Sondre, jeg trodde ikke han kom til å velge kunnskap. Jeg trodde han kom til å velge øksekast eller noe sånt, og det var egentlig litt av poenget med at jeg valgte ham. Jeg ble veldig overrasket, sier han.

Trist

Han forteller at det også var trist å forlate kona Siv (42).

- Det var veldig trist der og da. Jeg måtte la henne i stikken, sier han.

- Hva sa du til henne da du dro?

- Jeg sa at nå skal du bare ta det rolig og kose deg, for Kim Sondre kommer til å ta vare på deg. Vi hadde en avtale, jeg og Kim, at vi skulle passe litt ekstra på. Hvis han røk ut, skulle jeg passe på Kristin, sier han.

Ba om unnskyldning

Den siste uken ble - også - heftig for Bjørnvåg, som blant annet kalte storbonden Tommy for en «gammelnazist». Nå angrer han.

- I den saken der gikk jeg uten tvil over streken. Det har jeg beklaget, og han har akseptert unnskyldningen, sier offiseren.

- Du ble valgt til førstekjempe to uker på rad. Tror du stilen din ødela for vinnersjansene?

- Ja, det kan jeg godt si i ettertid. Men det er alltid sånn at man kan være etterpåklok. Det som har skjedd har skjedd, og det må man stå inne for.

Han erkjenner imidlertid at han kanskje var i overkant brutal.

- Jeg ser i ettertid at jeg får betalt for at jeg var litt vel tøff.

Angrer

- Er det noe du angrer på?

- Jeg hadde en plan om ikke å la meg affisere av de andre deltakerne, og jeg skulle la hodet snakke, ikke hjertet. Da jeg valgte Bjørnar som førstekjempe, lot jeg hjertet snakke, og det angrer jeg veldig på i ettertid. Jeg ville hatt Bjørnar der lenger, uten tvil, svarer han.

Bjørnvåg forteller at det raskt ble stille etter «Farmen», og da ble det mye tid til å tenke gjennom opplevelsen.

- Man tenker litt på at man kanskje hadde gjort noen feil valg, men gjort er gjort og sagt er sagt, så man får stå inne for det. Man kan angre så mye man vil, men det er bedre å angre på ting man har gjort enn å angre på ting man ikke har gjort, sier han.

Les flere kjendissaker på vg.no/rampelys .

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV