Hovedinnhold

Her er den nye «Farmen kjendis»-gården

«Farmen»-konseptet vender tilbake til Nordre Kornsjø og Halden for den andre sesongen av «Farmen kjendis».

Denne saken handler om:

Etter knallsuksessen med «Farmen kjendis» er TV2 og produksjonsselskapet Strix i full gang med å planlegge oppfølgeren. Denne gangen vil intrigene finne sted i Finnsvika ved Nordre Kornsjø i Halden kommune.

Les også: Tore Petterson fikk ikke kjøpe «Farmen kjendis»-hunden Balto

Det var Halden Arbeiderblad som først skrev om den nye gården, men TV2 og Strix bekrefter overfor VG at opplysningene stemmer.

– Gården er kjempefin og ligger idyllisk til. Vi er superfornøyd med å spille inn der. Alt ligger til rette for nok en god sesong, sier produsent i Strix, Raymond Elveland, til VG.

Les også: Linni og Vendela ute av «Farmen» - feiret med middag

Finnsvika ble brukt som «Farmen»-gård også i fjor, men det blir altså første gang at kjendiser flytter inn der. Da ble det brukt millionbeløp for å pusse opp gården slik at deltakerne kunne overta.

Den første utgaven av «Farmen kjendis» - med profiler som Lothepus, Vendela Kirsebom, Kari Jaquesson og Petter Pilgaard - ble en av TVs største seersuksesser gjennom tidene.

Det var Leif Einar «Lothepus» Lothe som stakk av med seieren.

Hele 1,5 millioner nordmenn fulgte finalesendingen for noen uker tilbake. Innspillingen vil etter planen starte på forsommeren, men ikke sendes før i 2018.

<p>KLAR FOR INNRYKK: Her er den nye Farmen-gården, i Finnsvika ved Nordre Kornsjø ved svenskegrensa i Halden kommune.</p>

KLAR FOR INNRYKK: Her er den nye Farmen-gården, i Finnsvika ved Nordre Kornsjø ved svenskegrensa i Halden kommune.

Foto: Therese Alice Sanne, VG

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV