Hovedinnhold

Derfor fridde Jakten-Clas

CLAS FRIR: I et glimt fra neste episode av Jakten på Kjæreligheten kan seerne se at Claus Kvisler frir til Anne-Marie Berge Foto: TV 2
CLAS FRIR: I et glimt fra neste episode av Jakten på Kjæreligheten kan seerne se at Claus Kvisler frir til Anne-Marie Berge Foto: TV 2
(VG Nett) «Jakten på kjærligheten»-bonden Clas Kvisler (37) gikk i mandagens episode ned på kne foran frieren Ann-Marie Berge (39).

I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» fikk seerne se et lite glimt av det som er TV-seriens første frieri under innspillingen. Det er i neste episode at hele frieriet til Skiptvet-bonden Clas vises.

- Jeg fant dama i mitt liv, og da var det bare å sette begge beina over streken, forteller Clas Kvisler til VG Nett. Det kom ikke frem i kveldens episode hva Ann-Marie svarer, men det er tidligere blitt gjort kjent at en av bøndene i årets utgave av TV-serien er forlovet.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden

- Spesiell person

Etter det VG Nett kjenner til er det Clas og Ann-Marie det er snakk om.

- Vi kan ikke si noe om hva hun svarer, det kommer først i neste uke, sier presseansvarlig i TV 2, Katrine Wergeland til VG Nett.

Clas Kvisler fikk virkelig følelser for Ann-Marie under innspillingen av TV-serien tidligere i år, og beskriver her hvorfor han valgte å gå ned på kne:

- Hun er en meget spesiell person. Hun er veldig sympatisk, også er hun svær omsorgsfull. Hun har full forståelse for det jeg driver med hjemme. Hun er en bereist og klok kvinne som kan veldig mye. Jeg har uten tvil funnet en stor utfordring i livet, forteller den forelskede bonden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FANT LYKKEN: Clas Ståle Kvisler (37) og Ann-Marie Berge har funnet lykken, men TV 2 vil ikke røpe om Berge svarte ja til frieriet. Etter det VG Nett erfarer var imidlertid svaret positivt Foto: TV 2
FANT LYKKEN: Clas Ståle Kvisler (37) og Ann-Marie Berge har funnet lykken, men TV 2 vil ikke røpe om Berge svarte ja til frieriet. Etter det VG Nett erfarer var imidlertid svaret positivt Foto: TV 2

Oppussing

Han flyttet for et år siden inn i huset til besteforeldrene sine. Det at huset bærer preg av at det er gammelt ble også et tema for kvinnene han inviterte hjem på gården.

- Det var mye snakk om det, men jeg ga dem klar beskjed før de kom at huset trengte oppussing innvendig. Det vil ta tid før jeg får gjort alt. Jeg har også mye annet å drive med, forteller Clas.

Les også:Se årets første Jakten-kyss

Les også:Nektet å snakke om kysset

Hadde kontroll

TV-bonden sier han hadde nervene under kontroll da han gikk ned på kne.

- Jeg følte det var helt riktig. Jeg bare gjorde det og fulgte hjertet mitt. Vi er jo ikke 20 år lenger, så vi vet hva vi vil, sier Clas, som lenge var usikker på om han ville være med i serien.

- Jeg turte ikke ta telefonen da de ringte de første gangene. Etter hvert svarte jeg fordi jeg nysgjerrig på å høre mer om konseptet, og nå er jeg bare utrolig glad for at de ville ha meg med. Du finner ikke større kontaktannonse enn dette.

Les også:Favoritten ut av bondejakten

Clas Kvisler har kanskje vært den av bøndene i årets sesong av Jakten på kjærligheten som det har vært minst dramatikk rundt. Tidlig i sesongen vakte det imidlertid oppsikt da han sendte sambygdingen Aina Korsvold ut på et tidlig tidspunkt. For TV-seerne virket det nemlig som om det var Korsvold som var favoritten hos Skiptvet-bonden.

Nå som serien går mot slutten er det imidlertid liten tvil om hvem som er Kvislers favoritt. Neste uke får man se hvordan det går når bøndene har tatt med sine utkårede på tur.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV