Hovedinnhold

Chand fikk lykkeønskninger fra statsministeren

FAVORITT: Chand Torsvik (27) fra Trondheim. Foto: Scanpix
FAVORITT: Chand Torsvik (27) fra Trondheim. Foto: Scanpix
(VG Nett) «X Factor»-deltaker Chand Torsvik fikk lykkeønskninger fra uventet hold, da statsminister Jens Stoltenberg sendte kort.

«Kjære Chand. Takk for hyggelig hilsen i Dagsavisen mandag. Lykke til med Trønderrocken. Hilsen Jens», står det på kortet som «X Factor»-deltaker Chand Torsvik mottok fra Jens Stoltenberg. Brevet er datert den 28. oktober. I Dagsavisen ble Chand spurt om sitt politiske ståsted og svarte at han sympatiserte med Stoltenberg.

Torsvik selv er avbildet i Namdalsavisa med kortet i dag, og han forteller til VG Nett at han ble overrasket da han skjønte hvem som hadde sendt ham en hilsen.

Les også:X Factor-Chand: Jeg spiller Chand-rock, ikke trønderrock

- Jeg er veldig ydmyk og takknemlig. Man føler seg litt liten når statsministeren tar seg tid til å skrive en hilsen, sier Chand Torsvik til VG Nett.

Han synes også at det er hyggelig at kortet er håndskrevet. I kveld skal Chand fremføre Åge Aleksandersens klassiker «Levva Livet». Og han dediserer den til hele Namsos, byen både han og Aleksandersen er fra. Og litt til Jens Stoltenberg.

- Det er veldig mange som er glad i den låta, sier Chand.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

BREV FRA JENS: Her er hilsenen til Chand fra statsminister Jens Stoltenberg Foto: Privat
BREV FRA JENS: Her er hilsenen til Chand fra statsminister Jens Stoltenberg Foto: Privat

Selv sier statsminister Jens Stoltenberg at han ser programmet når han har tid.

- Jeg ser programmet når jeg har mulighet, og synes musikken til Chad er veldig fengende, sier Stoltenberg til VG Nett.

Les også:Han er X factor-favoritt

Han mener også at Torsvik kan være et godt forbilde, ikke bare på grunn av musikken.

- Han er et forbilde fordi han er en artist som viser holdninger og engasjement. Det at han har stilt opp på politiske arrangementer, er engasjert som MOT-ambassadør og forteller sin egen historie om mobbing gjør han til et godt forbilde, sier Stoltenberg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV