Hovedinnhold

Anna Ankas mor døde under fødselen

«SKAL VI DANSE»-deltaker: Anna Anka (40) på dansegulvet for TV2. Foto: Scanpix
«SKAL VI DANSE»-deltaker: Anna Anka (40) på dansegulvet for TV2. Foto: Scanpix
(VG Nett) «Skal vi danse»-stjernen snakker om sin oppvekst preget av drama.

Det er Se og Hør som kommer med de nye opplysningene om Anna Ankas biologiske mor. Fra før var det kjent at moren døde da Anna Anka var liten, og at hun vokste opp hos en fosterfamilie i Sverige. De adopterte henne fra et barnehjem i Polen.

Moren overlevde ikke fødselen, men ga livet i gave til datteren, som var hennes fjerde barn, skriver bladet.

Anna Anka forteller at hun ikke brydde seg så mye om hvem som var hennes biologiske mor da hun var barn, men da hun ble eldre kom tankene.

- Jeg lurte noen ganger på hvorfor det hadde blitt slik, men det er ikke noe tema for meg nå. Jeg setter pris på at mamma ga meg et liv, sier hun til Se og Hør.

Vanskelig oppvekst

Oppveksten hos en fosterfamilie ble heller ingen bekymringsfri tid for den 40-årige tidligere Hollywood-fruen. I 2009 ble det kjent at hun brøt med fosterfamilien da hun var 15 år. Ifølge Anka var fostermoren aldri hjemme, mens fosterfaren var alkoholiker.

Anna Anka er med i TV2s skal vi danse, hvor hun er med videre etter første utstemning lørdag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV