Hovedinnhold

Trine Rein og Lars Monsen har funnet hverandre

- Villmarkskongen fanget pop- prinsessen

Villmarkshelten Lars Monsen (45) er blitt kjæreste med artisten Trine Rein (37).
SØT MUSIKK: Lars Monsen har funnet lykken med Trine Rein. Foto: SCANPIX
SØT MUSIKK: Lars Monsen har funnet lykken med Trine Rein. Foto: SCANPIX

Det bekrefter hennes manager Knut Tangen overfor VG.

- Jeg er sikker på at de kommer til å bli et flott par. Men jeg vet ikke akkurat når de ble kjærester, forteller han.

Lars Monsen ønsker ikke å kommentere sitt privatliv i pressen, men har allerede omtalt sin nye flamme i positive ordelag. Da han ble tildelt «Den Norske Friluftsprisen 2008» i Raufoss i forrige måned avslørte TV-kjendisen at han ikke kom til å dra på tur alene neste gang.

14 bøker

- I kveld har jeg planlagt min neste ekspedisjon. Det blir ett år alene i villmarka sammen med Trine Rein, flørtet han åpenlyst fra scenen, ifølge Oppland Arbeiderblad.

Friluftskjendisen, som har skrevet 14 bøker om sine villmarkseventyr, var tidligere samboer med hundekjører Nina Skramstad. De ble kjent da Monsen flyttet ut i Sørkedalen i Oslo for flere år siden. Ifølge et tidligere intervju med VG Helg fortalte han åpenhjertig at ingen kjæreste kunne få han til å velge bort livet i villmarka.

Livsstil

FUNNET LYKKEN: Trine Rein har tidligere gjort stor lykke på scenen, nå har hun funnet lykken med villmarkskongen Lars Monsen. Foto: SCANPIX Foto:
FUNNET LYKKEN: Trine Rein har tidligere gjort stor lykke på scenen, nå har hun funnet lykken med villmarkskongen Lars Monsen. Foto: SCANPIX Foto:

- Jeg har sagt fra til Nina at jeg ikke kan forandre livsstil, at dette er meg. Det har hun godtatt. Jeg har et driv inne i meg som er så sterkt, som jeg ikke kan forklare, sa han den gangen.

Trine Rein har tidligere gjort stor suksess på musikkfronten i både inn- og utland. I Norge og Japan solgte hun henholdsvis 200 000 og 400 000 av sine to singler «Just Missed the Train» og coverlåten «Stay with me Baby». Popyndlingen deltok også i Melodi Grand Prix-finalene i 2006 og 2007.

På hjemmebane var hun inntil i november i fjor gift med offiseren Per Janner (43). Paret traff hverandre da Rein var på utkikk etter en motorsykkel. Like etter ga de hverandre sitt ja på Akershus festning, men et knapt år etter gikk de to hver til sitt.

VG har ikke lyktes å komme i kontakt med Trine Rein.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys