Hovedinnhold

«Trekant» lover enda drøyere sex-scener

Her er den nye programledertrioen til NRK-programmet

NRK høstet voldsom kritikk etter første runde av «Trekant». Nå lover de nye programlederne at den nye sesongen blir enda heftigere.

I november går statskanalen i gang med sesong nummer to av «Trekant».

VGTV: Se bilder fra sesong 2 av Trekant her!

Kringkastingsrådet mottok i fjor flere titalls klager på programmet, og NRKs sentralbord hadde registrert mer enn 8000 kritiske henvendelser da siste program ble sendt.

HER ER ALT DU TRENGER Å VITE OM DEN NYE «TREKANT»-TRIOEN

Det skremmer derimot ikke den nye programledertrioen, som tror årets programmer kommer til å sjokkere mer enn fjorårets utgave.

- Nå har vi akkurat startet innspillingen. Men det blir nok drøyere i år. Det er i alle fall det vi har fått beskjed om, sier Johanna Djena Zamble (21) til VG.

- På hvilken måte blir det drøyere?

- Nei, det vet jeg ikke helt ennå. Vi får jo nye oppgaver hele tiden. Denne uken har jeg blant annet danset med sånne «nipple tassels» påklistret puppene, så det blir spennende å se hva annet vi skal gjøre fremover, smiler Johanna.

POTENT TRIO: Benjamin Silseth, Johanna Djena Zamble og Even Jørs har nettopp flyttet inn i en leilighet i Oslo for å spille inn «Trekant». Foto: Helge Mikalsen / VG
POTENT TRIO: Benjamin Silseth, Johanna Djena Zamble og Even Jørs har nettopp flyttet inn i en leilighet i Oslo for å spille inn «Trekant». Foto: Helge Mikalsen / VG


Støtte fra familien

Sammen med Benjamin Silseth (20) og Even Jørs (20) har hun fått i oppgave å avdekke myter og utforske andre personers sex-vaner i løpet av høsten.

Alle tre har støtte fra sin nærmeste familie. Men Benjamin innrømmer at hans 16-år gamle lillebror ikke er så fornøyd med brorens nye TV-karriere.

- Han er sterkt imot dette. Han gleder seg ikke spesielt mye til at kompisen skal se storebroren hans teste sexstillinger i beste sendetid, ler han.

- Men at det blir kleint å se det med familien, visste vi jo på forhånd. Jeg tror vi bare er veldig spente og nervøse akkurat nå, legger han til.

Prosjektleder for programmet, Åslaug Sem-Jacobsen (40), skryter av den nye «Trekant»-trioen, og sier at det er viktig for NRK at de tre ikke gjør noe de føler seg ukomfortabel med. Likevel bekrefter hun Johannas antagelser om at den nye sesongen blir drøyere enn den forrige.

- Det blir visuelt drøyere. Men vi kommer ikke til å vise noe som ikke kler konseptet, sier Sem-Jacobsen.

- Kommer dere til å vise kjønnsorganer?

- Ja, det kan godt hende. Vi vil vise ting slik de er, og da kan en mer direkte fremstilling virke bedre enn de Barbie-dukkene vi brukte i fjor, sier hun.

Teknisk sex

Mange mente fjorårets «Trekant»-sesong fokuserte for mye på teknisk-sex - og for lite på følelser. Den kritikken innrømmer Sem-Jacobsen at de har tatt til seg, noe som igjen har ført til at programmet har fått større sendeflate.

- Vi har ti minutter ekstra i år. Den ekstra tiden kommer vi til å bruke til både diskusjon og refleksjon. Men vi kommer også å være rett på sak. Ungdom flest er jo sultefôret på edruelig sex-informasjon, sier hun.

Programledertroen innrømmer at de allerede har fått kjenne på sin egen seksualitet i den kommende «Trekant»-sesongen.

- Jeg har allerede testet noen grenser med blant annet litt rumpeklasking og den slags, sier Even, og Benjamin følger opp:

- For min del har det blitt en del klinings allerede, med både gutter og jenter, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys