Hovedinnhold

Tracy Morgan kollapset - igjen

KOLLAPSET - IGJEN: Lørdag kveld kollapset komikeren Tracy Morgan - tre måneder etter at han besvimte på scenen. Foto: AP / SCANPIX
KOLLAPSET - IGJEN: Lørdag kveld kollapset komikeren Tracy Morgan - tre måneder etter at han besvimte på scenen. Foto: AP / SCANPIX
Bare tre måneder etter forrige kollaps, har moromannen Tracy Morgan (43) igjen blitt syk.

Det var lørdag stjernen fra «30 Rock» måtte avlyse et show i Denver i Colorado og ble innlagt på sykehus med «influensaliknende symtomer og uttørking», i følge TMZ.

Morgan skulle opptre på Comedy Works South i Denver. Da meldingen om at stjernen var blitt syk ble gitt fra scenen, tok de fleste i første omgang beskjeden som en spøk; det ville eventuelt ikke være første gang komikeren gikk langt for å få frem sine poenger.

Alvor

Men etter at showets arrangør opplyste om at Morgan håpte å være firsk nok til å opptre på et senere show - men at man på ingen måte ville la ham gjøre det; han var i alt for dårlig form, gikk alvoret opp for forsamlingen. Som alle fikk billettpengene tilbake.

Søndag ble det også offentliggjort bilder av Morgang i rullestol fra flyplassen i Denver, på vei tilbake til hjembyen New York.

I ettekant har en representant for komikeren sagt til GossipCop at han er blitt bedre, men at han hadde hatt influensa før han dro. Og åpenbart ennå ikke var frisk etter sykdommen.

Besvimte

Det var i januar i år Morgan første gang kollapset. Han oppførte seg ukontrollert og skreket høyt før han falt om og besvimte på scenen under en prisseremoni under Sundance Filmfestival i januar. Den gangen understreket hans representanter at han ikke hadde rørt alkohol, og at besvimelsen skyltes en blanding av utmattelse og høydesyke.

- Supermann løp på litt kryptonitt. Høydesyke i Utah plaget denne lille guttungen fra Brooklyn. Jeg elsker dere alle, lød forklaringen på Twitter fra Morgan til hans fans etterpå.

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys