Hovedinnhold

Sturla Berg-Johansen fra scenen: - Jeg er homofil

HOMOFIL: Sturla Berg Johansen sto onsdag fram som homofil på premieren til «Damenes aften». Foto: Scanpix
HOMOFIL: Sturla Berg Johansen sto onsdag fram som homofil på premieren til «Damenes aften». Foto: Scanpix
(VG Nett) Under premieren på sitt nye show «Damenes aften» sto Sturla Berg-Johansen fram som homofil.

- At Sturla Berg-Johansen er homofil er vel kanskje ikke det dere trodde, men det er deilig å ha sagt det, sa den kjente programlederen fra scenen på Chat Noir i Oslo, onsdag kveld.

Sturla Berg-Johansen bekrefter sent i kveld overfor VG Nett at han står inne for alt han sa på scenen.

- Jeg kan bekrefte at alt jeg sa på scenen er sant, sier komikeren.

Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Fra scenen sa Berg-Johansen følgende:

- Hvorfor er jeg singel? Jeg har tenkt til å avsløre det for dere nå. Den første forelskelsen preger de første i mange år. Turte aldri å fortelle det til ham. Dere hørte riktig, og nei det var ikke en vits. 19 år gammel forelsket jeg meg i en gutt på Tenerife. Jeg har kjørt kombo i mange år. Jeg har håpet i det lengste at jeg har kunnet finne kjærligheten med en kvinne. Og jeg har prøvd, og prøvd, og prøvd. Dette er resultatet: Damenes aften, en siste hilsen, ifølge tv2.no

Populær programleder

Det var under en monolog etter premieren på showet «Damenes aften» at Sturla takket damene i salen - og avslørte at han selv er homofil.

Berg-Johansen leder det populære TV2-showet «Norske Talenter» sammen med Pia Lykke. Han var også med som programleder i første sesong av talentshowet, da sammen med Marte Stokstad.

Komikeren har også vært programleder for gamblingshowet «Deal or no deal» på TV2.

Showets produsent Elina Krantz sier til Tønsbergs Blad at det kun var henne og Berg-Johansen som visste at komikeren skulle stå fram.

Som showtittelen antyder snakkert komikeren mye om damer. Det var da han antydet at hans første kjæreste var en han at publikum begynte å lure.

- Ja dere hørte riktig. Det var en ham. Dette mener jeg, sa Berg-Johansen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys