Hovedinnhold

Se siste videobidrag i humorkonkurransen!

(VG Nett) Kristian Isaksen (33) står for det neste bidraget i VG Netts humorkonkurranse.

Denne saken handler om:

STÅR OPP: Kristian Isaksen har sendt inn sitt bidrag til VG Nett og Stand Up Norges konkurranse. I ukene som kommer får du flere leservideoer og manusbidrag fra leserne. Foto: Privat
STÅR OPP: Kristian Isaksen har sendt inn sitt bidrag til VG Nett og Stand Up Norges konkurranse. I ukene som kommer får du flere leservideoer og manusbidrag fra leserne. Foto: Privat
Kristian forteller i et brev til VG Nett at han etter flere år som reiseleder nå er tilbake i Norge, og at han gjerne vil prøve seg som stand up-komiker.

DU KAN SE KRISTIANS BIDRAG HER!

I ukene som kommer presenterer vi flere videoer fra leserne, samt en rekke morsomme manus som har kommet inn.

Du får også Stand Up Vettreglene med Jonas Rønning (se infoboks). Vi har allerede presentert seks videoer, men Rønning skal i fem videoer til fortelle deg hva du ikke må gjøre på en scene.

Det er VG Nett og Stand Up Norge som står bak den morsomme konkurransen, og dersom du skulle bli plukket ut som en av de beste bidragene får du mulighet til å opptre under Stand Up Festivalen i august.

Slik deltar du

Send inn en video av deg selv på maks 5 minutter. Videoen kan inneholde stand up, en sketsj eller en morsom sang. Du kan også sende inn en morsom tekst eller vits.

Hvis vinneren ikke ønsker å fremføre teksten selv, sørger vi for at en komiker leser din tekst under Stand Up Festivalen.

Videoene og tekstene vil evalueres av en jury bestående av Stand Up Norge-sjef Elina Krantz og komikerne Jonas Rønning og Pernille Sørensen.

Det blir også plukket ut en 2. og 3. plass under audition som skal avholdes på humorscenen Latter i starten av august. De får en helaften på Latter med middag i restauranten først og show etterpå

Du kan lese alt om konkurransen her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys