Hovedinnhold

Stjernespekket VG-show

(VG NETT) Tusenvis av jublende fans fylte Rådhusplassen i Oslo St.Hansaften for å få med seg VG og NRKs gedigne konsert med Lady Violet, Made In London, Jewelz, Dr. No og Jahn Teigen og mange flere.

Denne saken handler om:


Årets konsert på Rådhusplassen i Oslo, med VG-lista Topp 20 direkte på NRK Petre, så på ettermiddagen ut til å bli en eneste regnvåt katastrofe, men ble en klar suksess - i år også.

For rett før NRK Petres programleder H.C. Andersen satte showet i gang klokken 20 og artisten Locatellis entret scenen, var øsregnet blåst bort og sola tittet varmende fram.

Musikk-hungrig

Et musikk-hungrig publikum i tusentalls fylte konsertplassen, og fikk med seg det stjernespekkede showet på Rådhusplassen - som også inkluderte artister som Made In London, Multicyde, Diaz, Reset og Il Caesar.

At værgudene kom i godt humør i tide, bidro ikke minst til at artistene virkelig så ut til å like seg.

Full pinne

- Dette er første gang jeg spiller i Norge, så dette er både moro og spennende. Jeg er virkelig glad det sluttet å regne, sa italienske Lady Violet før hun gikk på scenen og gav full pinne med årets sommerhit "Inside To Outside". Lady Violet kommer forøvrig tilbake til Norge for å spille under Norway Cup 30.juli.

Den norsk-engelske jentetrioen Made In London med Marianne Eide fra Hammerfest, Kelly Bryant og Sherene Dyer var svært fornøyd med både publikum og vær.

- Dette var kjempegøy. At det ble bra vær tilslutt var en lettelse. Og et flott publikum som kan sangene våre og som sang med, sa Marianna Eide til VG Nett.

Premiere

For andre gang spilte det norske gladmusikk-bandet Infinity på VGs arrangement på Rådhusplassen, denne gang med premiere på sin nye singel "Boys & Girls".

- Det vi koser oss mest over er at folk har det gøy med vår musikk. Vi er ute etter moroa. Det skal være gøy å høre på Infinity, uttalte bandmedlemmet Kjell G. Henriksen før han sammen med Birgitte Moe tydeligvis tok publikum med storm med sitt humørfylte musikk-konsept fra scenen rett etterpå.

Publikum så ut til å nyte kvelden hvor stjernene rett og slett sto i kø. De fleste så ut til å ville ha med seg både den en-times konserten med Jahn Teigen og fyrverkeriet fra rådhuset før de fortsatte ut i midtsommer-natta.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys