Hovedinnhold

Trygt tidsfordriv

Spillanmeldelse: «Pilotwings Resort»

«Pilotwings Resort»

(VG Nett) Nintendo gjenoppliver den 20 år gamle «Pilotwings»-serien til lanseringen av 3DS, og det er sånn passe gøy.

Denne saken handler om:

PÅ VINGENE: «Pilotwings Resort» byr på luftakrobatikk i 3D. Foto: MONSTER GAMES/NINTENDO
PÅ VINGENE: «Pilotwings Resort» byr på luftakrobatikk i 3D. Foto: MONSTER GAMES/NINTENDO

Der alle andre flyspill handler om hissige luftkamper i 1000 kilometer i timer, går Nintendos flyserie helt andre veien. «Pilotwings Resort» putrer av gårde i et behagelig tempo, og mest actionfylt blir det når vi flyr gjennom ringer og skyter på ballonger.

Anmeldelse: Nintendogs + Cats
Anmeldelse: Super Street Fighter IV 3D Edition
Rune kommenterer: Dyr 3DS-moro

Her skal vi styre fly, hangglider og jetpack, og navigere oss gjennom en rekke predefinerte løyper. Vi tar av fra stranda, drar lavt over havnebyen, tar turen under broen, før nesa rettes mot himmelen. Etter en runde rundt vulkankrateret, går turen ned igjen, til landingsstripa utenfor cruiseskipet.

Jeg får ikke 3D-grafikken til å stemme like bra her, som i «Street Fighter». Jeg må hele tiden fokusere, justere på dybden og kontrollere at vinkelen er rett. De mest utfordrende flyturene må jeg ta i 2D, for å få det helt presist.

Diskuter 3DS her!

Til syvende og sist fremstår «Pilotwings Resort» som middels lanseringstittel. Det er ålreit å fly rundt og utforske denne øya, men det blir mer et tidsfordriv enn noen særlig givende spillopplevelse.

CARL THOMAS AARUM

Følg meg også på Twitter!

PS: I salg fra fredag 25. mars.

PILOTWINGS RESORT
Plattform: Nintendo 3DS
Genre: Simulasjon
Alder: 3
Utvikler: Monster Games
Utgiver: Nintendo
Mer info
Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill