Hovedinnhold

- Windows 8 kjører Xbox 360-spill

WINDOWS 8: Lar deg spille Xbox 360-spill på PC-en din. Foto: Microsoft
WINDOWS 8: Lar deg spille Xbox 360-spill på PC-en din. Foto: Microsoft
Hete rykter svirrer rundt det nye operativsystemet.

Denne saken handler om:

Hvis kildene Insideris har snakket med er inne på noe, vil Windows 8 ha mulighet for å kjøre Xbox 360-spill på PCen din.

Kildene forteller at løsningen vil innebære en abonnementsavgift, mye i samme gaten som abonnementsavgiften for Xbox Live på Xbox 360 i dag.

Når det kommer til onlinespilling skal løsningen derimot benytte seg av Windows Live Marketplace slik at PC-spillere skal spille mot PC-spillere. PC-spillere mot konsollspillere antas å skape for mye frustrasjon på grunn av forskjellen i bruk av mus og tastatur opp mot håndkontrollerbruk.

Visstnok skal ønsket om å forlenge Xbox 360-spillenes levetid når en ny Xbox-konsoll kommer være bakgrunnen for dette påfunnet.

Les også: - Crytek har ingen ny Xbox

Dette er ikke det første vi hører om paring av Xbox og Windows. Tidligere denne måneden annonserte Microsoft nemlig at de slår sammen Xbox.com og Games for Windows Marketplace for å gi spillerne ett nettsted å forholde seg til.

Foreløpig er ingen Xbox 720 bekreftet fra Microsoft, ei heller noe lanseringsvindu for Windows 8. Derfor tar vi ryktene om Xbox 360-spill for Windows 8 med den størst tenkelige klypen med salt.

Les også: - Xbox 360 får full 3D-støtte

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill