Hovedinnhold

Verdens søteste spill

«Sissy's Magical Ponycorn Adventure»

SUKKERSØTT: Det umulig søte «Sissys Magical Ponycorn Adventure» er gratis, men man kan donere penger til Cassies utdanning. Foto: UNTOLD ENTERTAINMENT
SUKKERSØTT: Det umulig søte «Sissys Magical Ponycorn Adventure» er gratis, men man kan donere penger til Cassies utdanning. Foto: UNTOLD ENTERTAINMENT
(VG Nett) En fem år gammel jente har står for en av de aller største opplevelsene i spillåret 2011.

Denne saken handler om:

Et kjapt blikk på spillet «Sissy's Magical Ponycorn Adventure» kan føre til neserynking og uttalelser som at grafikken ser ut som om den er laget av en femåring.

Neserynkingen går derimot over til et stort glis når man skjønner at det faktisk ER laget av en fem år gammel jente.

FLERE SPILLNYHETER HER!
DISKUTER DATASPILL HER!

Spillutvikleren Ryan Creighton (33) lot datteren Cassie (5) designe sitt eget spill - inkludert alle tegningene i spillet og all dialogen. Cassie har til og med stemmen til hovedpersonen i spillet.

Her møter du jenta Sissy, som er på jakt etter «ponycorns» - en blanding av ponnier og enhjørninger - i en verden hvor du finner blant annet regnbueportaler, en ond sitron og en skilpadde i nød.

Spillet er pepret med dialog som garantert vil innprente seg i den kollektive spillbevisstheten - inkludert perler som «BAM! Magical powers, awww yeah!».

Vi snakker om et spill som treffer midt i hjerterota, et spill som sprenger all verdens søthetsskalaer.

RUNE FJELD OLSEN

Følg meg også på Twitter!

PS: Kan spilles gratis via nettleseren (Flash) på untoldentertainment.com/games/sissy/.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill