Hovedinnhold

Svensk invasjon på vei

(VG Nett) Den evigvarende knivingen mellom Norge og Sverige når nå nye høyder. I PC-spillet «Silent Heroes» invaderer likesågodt svenskene Norge.

Denne saken handler om:


Mens verdens NATO-styrker er opptatt i Midtøsten, øyner svenske generaler muligheten. I ly av tåke en søndags morgen 2007 starter en elitestyrke invasjonen av Norge.

Ikke noe «söta bror» i PC-spillet «Silent Night», nei!

Spillet, som er en konvertering av kjempehiten «Battlefield 1942», tar utgangspunkt i den vennskaplige kranglingen mellom Norge og Sverige, og eskalerer til en skikkelig krig.

I forhold til utgangspunktet i «Battlefield 1942», vil «Silent Night» ha nye våpen, nye kjøretøy, nye brett, nye styrker og mye annet. Spillet er ventet i beta-versjon i løpet av høsten.

På tide for oss nordmenn å mobilisere den samme kampmoralen vi viste da svenskene prøvde seg med sin GB-is, altså.

Kilde: Aftonbladet

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill