Hovedinnhold

«Battlefield 3» får premiumtjeneste

Gir spillerne tidlig tilgang på utvidelser.

Denne saken handler om:

For en tid tilbake ble det spekulert i at EA ville tilby Battlefield 3-spillerne en form for premiumtjeneste, i tråd med Activisions Elite-tjeneste for Call of Duty.

EAs E3-visning i natt kunne nå bekrefte dette.

Tidlig og ekstra innhold

Som det ble hevdet tidligere i vår vil tjenesten få navnet Battlefield 3 Premium, og for å lokke til seg spillerne loves det hele fem tilleggspakker til spillet.

Tilleggspakkene er inkludert i prisen på Premium-tjenesten, som er henholdsvis 49,99 amerikanske dollar for PC- og PlayStation 3-utgaven, eller 4000 Microsoft-poeng for Xbox 360-utgaven. Norsk pris for tjenesten er 449 kroner.

Pakkene det er snakk om, er Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, End Game og den nylig annonserte Aftermath - som Premium-spillerne vil få tilgang til et par uker før de øvrige spillerne.

I tillegg til de nedlastbare tilleggspakkene, vil Premium-spillerne også kunne dekorere seg selv med spesialgjenstander i spillet, både egne såkalte «dogtags», en ACB-90-kniv og egne kamuflasjemønstre.

Premium-spillerne vil også få muligheten til å nullstille henholdsvis Score/Minute, Kills/Deaths, Wins/Losses og annen statistikk for flerspillersoldaten sin. Andre fordeler, som å kunne gå først i køen og å få delta i egne doble XP-helger, vil premium-spillerne også få.

Battlefield 3 Premium er tilgjengelig fra og med nå.

Les også: Anmeldelsen av Battlefield 3
Les også: Kommentar: Ingen overraskelser fra Microsoft

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill