Hovedinnhold

Hawking gir «håp» til One Direction-fans

– Finn trøst i teoretisk fysikk!

<p>I ET ANNET UNIVERS: Stephen Hawkin utelukker ikke muligheten for at ett eller annet sted i universet er Zayn Malik fortsatt med i One Direction.<br/></p>

I ET ANNET UNIVERS: Stephen Hawkin utelukker ikke muligheten for at ett eller annet sted i universet er Zayn Malik fortsatt med i One Direction.

Foto: AP
Professor Stephen Hawking (73) håper at 1D-fansen som er knust etter at Zayn Malik sluttet i gruppen kan se til teoretisk fysikk for trøstende hjelp.

Denne saken handler om:

Etter fem år i guttegruppen ble det for en måned siden kjent at Zayn Malik (22) slutter i One Direction.

Siden nyheten kom har 1D-fans sørget over tapet av bandmedlemmet, og nå har det kommet trøst fra et noe uventet hold:

Under et foredrag i Australia søndag fikk fysiker og matematiker Stephen Hawking (73) spørsmålet om hva den kosmologiske effekten er etter at Malik forlot bandet, melder Billboard.

– Endelig, et spørsmål om noe viktig, fleipet han fra scenen før han fortsatte:

– Mitt råd til alle jentene som har fått knust hjertet sitt er å følge godt med på utviklingen av teoretisk fysikk – for en dag kan det komme bevis på parallelle univers. Da er det ikke umulig at ett eller annet sted utenfor vårt eget univers ligger det et annet univers, og i det universet er Zayn fortsatt med i One Direction. 

Foredraget ble streamet til Opearen i Sydney fra hans hjem i Cambridge i England.

I tillegg til å snakke om det ferske bruddet i One Direction, snakket 73-åringen også om sin ALS-diagnose, behovet for å fortsette å utforske universet og hans opplevelse av å se filmen om hans liv. I «The Theory of Everything» er det skuespiller Eddie Redmayne som portretterer forskeren og for rollen fikk han en Oscar. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill