Hovedinnhold

Norsk Tippings nettside nede

<p>TING GÅR GALT: Slik ser nettsiden til Norsk Tipping ut dersom du har forsøkt å komme deg inn dit søndag ettermiddag. (Skjermdump fra internett)</p>

TING GÅR GALT: Slik ser nettsiden til Norsk Tipping ut dersom du har forsøkt å komme deg inn dit søndag ettermiddag. (Skjermdump fra internett)

To timer før håndballfinalen mellom Norge og Nederland kneler nettsiden til Norsk Tipping.

– Vi har problemer med databasen som regulerer sportsspillene. Det jobber vi særdeles aktivt med å få reparert nå. sier Tonje Sagstuen, kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping, til VG.

Hun forteller at de ennå ikke er sikre på hva som er årsaken til feilen, men at de har fått inn bistand for å reparere feilen.

– Men dette er ikke en feil som gjelder alle. Noen kommer inn på nettsiden vår, andre ikke. Så helt nede er vi ikke, sier Sagstuen, som selv har en lang karriere som håndballspiller på landslaget.

Kun sportsspillene nede

Det er sportsspillene til Norsk Tipping som sliter. Databasene for de andre spillene er ennå oppe og går.

Nettkrasjet til kommer to dager etter at den borgerlige regjeringen bestemte å videreføre det norske spillmonopolet.

VG mener: Ansvarlig spillpolitikk

Regjeringen begrunnet sitt nei til spillselskapene med at Norsk Tipping har en viktig rolle med å finansiere kultur, idrett og frivillighet i landet. Hensynet til spillavhengighet er en viktig årsak til at regjeringen ikke vil ha utenlandske spillselskaper i Norge.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill