Hovedinnhold

- Wii Vitality Sensor i 2010

NYTT TILBEHØR: Nintendo-sjef Satoru Iwata avduker Wii Vitality Sensor under spillmessen E3 i juni 2009. Foto: EPA
NYTT TILBEHØR: Nintendo-sjef Satoru Iwata avduker Wii Vitality Sensor under spillmessen E3 i juni 2009. Foto: EPA
Nintendo vil hjelpe deg til å leve et aktivt, dynamisk og stressfritt liv med nytt Wii-tilleggsutstyr.

Denne saken handler om:

Under en tale til investorer røper Nintendo-toppsjef Satoru Iwata at deres Wii Vitality Sensor kommer ut «ikke altfor sent i 2010», ifølge Eurogamer.

Den nye Nintendo-dingsen, som først ble avduket under E3 i sommer, virket for mange som et litt underlig spilltilbehør, noe også Iwata nå jobber mer med for å integrere i andre spillsammenhenger enn de mest åpenbare.

Les også:Slik var E3-presentasjonen til Nintendo
Les også:Alle E3 2009-sakene til PressFire

- Majoriteten av publikum under E3 reagerte med «Hva i all verden er det Nintendo planlegger med et enkelt pulsmeter?», sa han under spørsmål-og-svar-seansen som fulgte talen.

- Wii Vitality Sensor har stort potensial for en rekke applikasjoner, som for eksempel å måle hvor redd en spiller er i en horror-tittel, sier Iwata.

Anmeldelse:Wii Sports Resort
Anmeldelse:Walk With Me

Han fortsatte med å fortelle om et avslapningsspill de jobber med, muligens lanseringstittelen som skal ut samtidig med tilleggsutstyret til Wii-konsollen:

Et spill spesielt myntet på de som har vansker med å stresse ned etter en travel dag.

- Hva om du fikk muligheten til å visualisere hvordan du skal stresse ned og slappe av, eller sjekke tilstanden til ditt automatiske nervesystem enkelt og greit ved å stikke en finger inn i dette utstyret én gang om dagen? spør Iwata.

Si din mening:Diskuter spill her!

Foto: NINTENDO
Foto: NINTENDO


I likhet med da Nintendo lanserte treningsspillet «Wii Fit» med balansebrettet, er det nok av skeptikere også denne gangen. «Wii Fit» har etter lansering gått hen og solgt svimlende 18 millioner.

Satoru Iwata tror selskapet vil oppleve ny suksess også med Vitality Sensor - en oppfinnelse han sier vil hjelpe folk med å leve aktive, dynamiske liv.

- Kan vi bidra til det gjennom dette produktet, vil det gjøre et stort inntrykk i samfunnet, sier Iwata.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill