I ET ANNET UNIVERS: Stephen Hawkin utelukker ikke muligheten for at ett eller annet sted i universet er Zayn Malik fortsatt med i One Direction. Foto:AP,

Hawking gir «håp» til One Direction-fans

– Finn trøst i teoretisk fysikk!

Professor Stephen Hawking (73) håper at 1D-fansen som er knust etter at Zayn Malik sluttet i gruppen kan se til teoretisk fysikk for trøstende hjelp.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Etter fem år i guttegruppen ble det for en måned siden kjent at Zayn Malik (22) slutter i One Direction.

Siden nyheten kom har 1D-fans sørget over tapet av bandmedlemmet, og nå har det kommet trøst fra et noe uventet hold:

Under et foredrag i Australia søndag fikk fysiker og matematiker Stephen Hawking (73) spørsmålet om hva den kosmologiske effekten er etter at Malik forlot bandet, melder Billboard.

– Endelig, et spørsmål om noe viktig, fleipet han fra scenen før han fortsatte:

– Mitt råd til alle jentene som har fått knust hjertet sitt er å følge godt med på utviklingen av teoretisk fysikk – for en dag kan det komme bevis på parallelle univers. Da er det ikke umulig at ett eller annet sted utenfor vårt eget univers ligger det et annet univers, og i det universet er Zayn fortsatt med i One Direction.

Foredraget ble streamet til Opearen i Sydney fra hans hjem i Cambridge i England.

I tillegg til å snakke om det ferske bruddet i One Direction, snakket 73-åringen også om sin ALS-diagnose, behovet for å fortsette å utforske universet og hans opplevelse av å se filmen om hans liv. I «The Theory of Everything» er det skuespiller Eddie Redmayne som portretterer forskeren og for rollen fikk han en Oscar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder