Den enda lengre reisen

Publisert: Oppdatert: 20.05.05 00:08

Del saken på:

Lenken er kopiert
SPILL

Banning, vold og lettkledde jenter i «Drømmefall»

LOS ANGELES (VG Nett) Enklere, gøyere og lengre, lover utviklerne i Funcom. Og ikke minst norske kjendiser! VG tok en titt på oppfølgeren til «Den Lengste Reisen».

Her viser de frem to av sine kommende spill: «Age of Conan» og «Drømmefall» - oppfølgeren til «Den Lengste Reisen». Eventyrspillet opplevde stor suksess på salgslistene verden over noen år tilbake.

«Drømmefall» er ikke et spesielt stort steg bort fra «Den Lengste Reisen». Og godt er det. Likevel blir det enklere, gøyere og lengre.

Lover norske kjendiser

- Ja, det blir norske stemmer, men vi kommer nok til å velge ut noen yngre skuespillere denne gangen. Sist gang var spillet dominert av forholdsvis eldre skuespillere, sa Tornquist.

Om han sikter til Synnøve Svabø, som bidro med stemmen til spillfiguren April i forrige spill, skal forbli usagt.

Tornquist kunne også avsløre at en av figurene i filmen er spilt av mannen som hadde stemmen til teddybjørnen i Hollywood-suksessen «A.I».

Banning, vold og lettkledde jenter

Tornquist la heller ikke skjul på at «Drømmefall» blir et spill som antakeligvis ikke passer spesielt godt til barnehagebarn.

Banneord og vold er en naturlig del av både dialogene og historien, og det er heller ikke å komme unna at hovedpersonen, Zoe, gjerne sprader rundt i undertøyet. Men overdrevent er det likevel ikke.

- Vi har et voksent språk og en voksen historie. Vi skal på ingen måte tone spillet ned, understreket Tornquist.

«Drømmefall» kommer ut til PC og Xbox før jul.

Denne artikkelen handler om