Gran Turismo blir film

Får samme produsenter som Fifty Shades of Grey.

  • Øystein Furevik (gamer.no)
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Gamer.no - Spill er kultur

Med over 70 millioner solgte kopier er Gran Turismo uten tvil blant de aller største spillseriene på markedet. Slik suksess gjør at det strengt tatt ikke er overraskende at Sony nå vil gjøre et forsøk på å utvide PlayStation-seriens potensiale, spesielt med tanke på hvor populære racingfilmene i The Fast and the Furious-serien har blitt.

Fifty Shades-produsentene står bak

Det som likevel er noe overraskende er at produsentene bak filmatiseringen av de erotiske Fifty Shades of Gray-bøkene - Mike De Luca og Dana Brunetti - tar på seg produsentrollene. Dette forteller The Wire.

Fra Sonys side vil Elizabeth Cantillon, DeVon Franklin og Hannah Minghella passe på prosjektet. Noen tidsplan for når produksjonen vil gå o gang, eller hvem so vil innta hovedrollene er så langt ikke klart. Mens du venter på filmen kan du derimot få med deg neste innslag i spillserien, Gran Turismo 6, som kommer i salg senere i år.

Flere filmatiseringer av racingspill på vei

Gran Turismo er ikke den eneste racingserien som er på vei til kinolerretet. Dreamworks er i full gang med en filmatiseringen av Need for Speed-serien der Breaking Bad-skuespiller Aaron Paul spiller hovedrollen, mens Legendary Pictures jobber med en filmversjon av Hot Wheels.

Gleder du deg til neste Gran Turismo-spill?Gran Turismo 6 kommer før jul »

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder