SUPERKJENDIS: Realitystjernen Kim Kardashian har siden hun ble kjent for en ufrivillig lekket sex-video med eks-kjæresten, tjent seg søkkrik på reality-serien «Keeping Up With The Kardashians». Her på rød løper i forbindelse med en filmgalla på LACMA i Los Angeles. Foto:Jordan Strauss,Ap

Kardashian sopte inn 293 millioner på tre måneder

Kim Kardashians (34) popularitet ser på ingen måte ut til å avta. I løpet av høsten har hennes mobilspill omsatt for svimlende summer.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

27. juni lanserte ettbarnsmoren Kim Kardashian et mobilspill som gir brukerne muligheten til å leve som kjendiser. Ønsker du for eksempel at spillkarakteren din skal besitte et feriehus i Malibu oppgraderer du bopelen din for om lag 70 kroner via appen.

Så langt er spillet lastet ned hele 22,8 millioner ganger og omsatt for hele 293 millioner kroner på tre måneder, ifølge Variety.

- Spillet dro inn 10,9 millioner kroner i løpet av det fem første dagene etter lansering, sier en talsperson fra spilloperatøren Glu Mobile til nettstedet.

Det er ikke kjent hvor mye realitydronningen, som er gift med rapperen Kanye West, tjener på samarbeidet med spilloperatøren. Ifølge en analytiker kan det være snakk om cirka 4,8 millioner kroner dagen, skriver det anerkjente nettstedet.

Spilloperatøren opplyser om at Kardashians spill har omsatt for mer enn ti andre spill har klart til sammen i samme periode i løpet av det siste kvartalet. De har tidligere spådd at spillet kom til å omsette for 1,36 milliarder kroner innen året er omme. Så langt er det et stykke igjen til målet er nådd, men salgstallene kan være innen rekkevidde nå som spillet er lansert for Androide operativsystem.

Spillet er også tilgjengelig på Facebook.

At Kardashian nå smir mens jernet er varmt er det ingen tvil om. Få dager etter spill-lanseringen i juni ble det også kjent at hun jobber med en bildebok med bilder av seg selv. Boken er titulert «Selfish», og skal etter planen komme i butikkene i USA 7. april neste år.

Den 352 sider lange bildeboken skal angivelig være en hyllest til fansen som har støttet henne gjennom hennes mediedekkede liv.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder