Hovedinnhold

Fem på topp - kvinnelige spillkarakterer

(VG Nett) Her er tidenes fem beste kvinnelige spillkarakterer!
1. April - Den lengste reisen

Ikke bare er April den beste og mest troverdige kvinnelige spillkarakteren noen sinne, hun er også en av de beste spillkarakterene uavhengig av kjønn. I «Den lengste reisen» setter April ut på en reise som både tar henne til fysiske steder og til steder i hennes eget sinn.

Den personlige utviklingen April går gjennom, kombinert med selvstendighet, intelligens og humor, gjør henne til en karakter det er lett å bli glad i. Både for gutter og for jenter.

I tillegg er April et godt stykke fra de lettkledde sexbombene man finner i andre spill.

2. Lara Croft - Tomb Raider

Lara Croft, hovedpersonen i actionserien «Tomb Raider», er faktisk ikke mest kjent for hennes enorme byste. Både kvinnelige og mannlige spillere setter størst pris på hennes fysiske egenskaper, hennes selvstendighet og hennes eventyrlyst.

Lara er en kvinne i en manns verden, og ikke bare klarer hun seg godt - hun utkonkurrerer sine mannlige motstandere hver eneste gang. Ingen kan beordre henne til noen verdens ting, og stakkars den som prøver!

3. Elaine Marley - Monkey Island

Elaine Marley er kjæresten - og senere kona - til hovedpersonen i eventyrserien Monkey Island, Guybrush Threepwood. Elaine har vokst opp blant pirater og er mer enn i stand til å ta vare på seg selv.

Hun elsker Guybrush over alt på Jorden på grunn av hans inkompetanse. I dette forholdet er det nemlig Elaine som ordner opp i ting!

4. Cate Archer - No One Lives Forever

Cate Archer er den beste agenten den internasjonale antiterrorist-gruppen UNITY har. Hun er blendende vakker, slik seg hør og bør, men hun er også ekstremt dyktig og intelligent.

Tenk Clarice Sterling (Silence of the Lambs) blandet med Felicity Shagwell (Austin Powers), og du er ikke så langt unna.

«No One Lives Forever» er lagt til 60-tallet, og kan sammenlignes med Austin Powers-filmene. Men den hemmelige agenten Austin Powers ville fått enorme problemer med å hamle opp med Cate!

5. Joanna Dark - Perfect Dark

Hovedpersonen i Nintendo 64-spillet «Perfect Dark», Joanna Dark, danket ut alle sine mannlige medelever på politiskolen. I spillet følger vi henne i hennes første oppdrag.

Joanna er naturligvis svært handlekraftig og god med våpen, men årsaken til at hun er den beste av de beste er at hun kombinerer dette med en god dose kløkt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill