Hovedinnhold

P. Diddy delte Spetalen-fotografi

<p>ERFAREN FOTOGRAF: Charlotte Spetalen opplever stadig at andre deler bildene hennes på nettet – men hun hadde ikke regnet med at P. Diddy skulle bli en av dem. Her er fotografen avbildet i forbindelse med en fotoutstilling i Stavern i 2010.<br/></p>

ERFAREN FOTOGRAF: Charlotte Spetalen opplever stadig at andre deler bildene hennes på nettet – men hun hadde ikke regnet med at P. Diddy skulle bli en av dem. Her er fotografen avbildet i forbindelse med en fotoutstilling i Stavern i 2010.

Foto: Geir Olsen, VG
Sean «P. Diddy» Combs synes åpenbart at Charlotte Spetalen har knipset et godt bilde. Nå har han delt den hvite hesten med sine fire millioner Instagram-følgere.

Denne saken handler om:

– Det er i slike situasjoner man ser hvor liten verden er, sier Charlotte Spetalen.

Fotografen deler ofte bildene sine på sin egen Instagram-konto, og for noen dager siden la hun ut et av bildene fra en utstillingsklar fotoserie. Den hvite hesten høstet både «likes» og hyggelige kommentarer, og snart fikk den flere ben å gå på: Spetalen fikk en forespørsel fra en annen fotograf, som i sin tur publiserte bildet.

Om det var nettopp denne kontoen som sørget for at hesten nådde frem til P. Diddy, vites ikke – men Spetalens fotografi har tydelig falt i smak. I skrivende stund har drøye 22.000 mennesker «likt» den løpende hesten:


Selv var Spetalen lykkelig uvitende om at hestebildet hadde blitt snappet opp av den amerikanske hiphop-entreprenøren, for hun er foreløpig ikke en del av Diddys enorme følgerskare. Derfor blir hun rimelig overrasket – men også glad – når VG tar kontakt.

– Dette er jo veldig morsomt – men jeg lurer på hvordan han la det ut. Bildet viser jo en hvit hingst, så kanskje det er noe politisk?, undrer Spetalen.

Fotografen (som for øvrig er gift med investor Øystein Stray Spetalen), bemerker at P. Diddy droppet å spørre om lov før han publiserte bildet hennes – og hun er heller ikke kreditert. Men det er ikke så farlig, synes Spetalen.

<p>STASELIG TYPE: De fleste bildene P. Diddy legger ut på Instagram er av ham selv, men av og til gjør han altså unntak.</p>

STASELIG TYPE: De fleste bildene P. Diddy legger ut på Instagram er av ham selv, men av og til gjør han altså unntak.

Foto: Michael N. Todaro, Afp

– Sånn er det når man legger ut ting på nettet. Dette tar jeg som en kompliment!, sier hun.

Hestebildet er som nevnt en del av en større serie, som ble knipset da fotografen var i franske Camargue. Bildene, inkludert Diddys favoritt, vil kunne kjøpes under den kommende utstillingen.

– Jeg får sende ham en invitasjon, spøker Spetalen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys