Hovedinnhold

Sophie Elise får egen tv-serie

<p>ÅPEN: Et TV-team har fulgt Sophie Elise også gjennom tunge perioder. – Noe sånt har jeg ikke sett på TV før, og det er så utrolig personlig og sårt. Men, det er viktig å vise, selv om jeg gruer meg litt, sier hun.</p>

ÅPEN: Et TV-team har fulgt Sophie Elise også gjennom tunge perioder. – Noe sånt har jeg ikke sett på TV før, og det er så utrolig personlig og sårt. Men, det er viktig å vise, selv om jeg gruer meg litt, sier hun.

Foto:
Sophie Elise Isachsen sier den nye serien «gir et komplett bilde av hennes liv».

Denne saken handler om:

Sophie Elise Isachsen (23) har gjort seg bemerket som blogger, forfatter og som artist. Nå får hun også sin egen tv-serie på TV 2 livsstil.

Serien har fått navnet «Sophie Elises verden», og har premiere torsdag 18. januar.

– Jeg var drittlei av det meste reality jeg ser, samtidig som jeg elsker reality, så jeg ønsket å lage noe som faktisk er ekte. Siden kameraet har fulgt meg flere ganger i uken, hele dager, i flere måneder får man virkelig sett alt, sier bloggeren i en pressemelding.

Fikk du med deg? Sophie Elise viser frem kjæresten

I serien får TV-seerne også se mye til Isachens venner, Fetisha Williams og Joakim Kleven.

– Folk er jo vant til at jeg åpner meg opp om ting. Men for første gang åpner også familie, venner og kjæreste seg og gir et komplett bilde av mitt liv, det er jeg stolt, rørt og glad over, sier Isachsen.

Bloggeren forteller også at kameraene fulgte henne i en periode der hun fikk en psykisk knekk og møtte veggen.

– Noe sånt har jeg ikke sett på TV før, og det er så utrolig personlig og sårt. Men, det er viktig å vise, selv om jeg gruer meg litt, sier hun.

Tilbake etter bloggpause: – Jeg er deprimert

I desember sa Sophie Elise at hun skulle ta en pause fra sosiale medier, etter en tung periode.

– Jeg har det bedre nå, selv om ting ennå føles tungt. Å være deprimert er jo en sykdom, men jeg kjemper på. Siden alt dette også ble dokumentert i serien er det ekstra skummelt, men samtidig veldig ekte, sier hun til TV 2.

Før bokslipp: – Jeg vet det blir dårlige anmeldelser

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys