Hovedinnhold

- Slitsomt å være kjendis

Pia Haraldsen (23) liker ikke å handle mat når det er rush i dagligvarebutikken.
FRYKTER COLA LIGHT- OG GRANDIOSA-STEMPEL: Pia Haraldsen har et viktig motto når det kommer til frossenpizza:
FRYKTER COLA LIGHT- OG GRANDIOSA-STEMPEL: Pia Haraldsen har et viktig motto når det kommer til frossenpizza:
Hun sniker seg heller ut rett før stengetid når det er færre mennesker som kikker ned i handlekurven hennes.

- Man får en god del blikk. Det er slitsomt å være kjendis når man har en dårlig dag, og bare vil handle brød og melk i butikken. Det forventes at jeg skal kle meg fint og se bra ut, fordi jeg jobber med mote, sier hun.

Den unge Cosmopolitan-redaktøren og «Shopoholic»-programlederen har en hektisk jobbhverdag med mange lange dager. Derfor spiser hun som folk flest en god del frossenpizza og enkel mat.

Flaue episoder

- Men jeg tør aldri å kjøpe Grandiosa på fredager og lørdager. Jeg vil ikke at folk skal tro at jeg koser meg den type mat i helgene.

- Er det noen andre varer du misliker å putte i kurven?

- Jeg er ikke så glad i handle cola light. Folk tenker sikkert at jeg går rundt og slanker meg hele tiden fordi jeg kjøper light-brus, men det gjør jeg ikke!

Pia er godtegal. Det kan potensielt by på noen flaue episoder. - Det har hendt er par ganger at personen i kassen har sagt sånn «skal du ha alt det der selv». Det er litt flaut, egentlig. Ellers får jeg ikke noe særlig kommentarer fra kunder, bortsett fra en fyr som kom bort og sa at jeg lignet veldig på Pia Haraldsen. Folk stirrer faktisk mest når jeg er på H&M og handler. Tror ikke folk forventer å se meg der.

Video-frykt

Når man er i videobutikken, kan det også være litt av hvert å tenke på for en kjendis. Pia liker nemlig ikke bare å leie typiske tenåringsfilmer.

- Jeg vil jo ikke at folk skal tro jeg bare liker enkel underholdning, liksom, så noen ganger er det fint å leie en fransk kritikerfavoritt ved siden av «Bridget Jones», he-he.

Hun legger ikke skjul på at kjendisstatusen har fått henne til å beskytte sitt privatliv mer.

- Man blir mindre sosial av å være kjent. Ironisk nok! Man sitter heller hjemme med venninner og ser en film enn å stikke ut på byen. Men nå har jeg bestemt meg for å gå mer ut, sier hun.

GODTEGAL: Pia Haraldsen elsker godteri, men synes det er flaut å kjøpe for mye snop når hun er i butikken. Foto: MATTIS SANDBLAD
GODTEGAL: Pia Haraldsen elsker godteri, men synes det er flaut å kjøpe for mye snop når hun er i butikken. Foto: MATTIS SANDBLAD

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys