Hovedinnhold

Gitte Witt (34) fikk en sønn

<p>FORELDRE: Her er Gitte Witt og samboeren Filip Loebbert i 2015. </p>

FORELDRE: Her er Gitte Witt og samboeren Filip Loebbert i 2015. 

Foto: Helge Mikalsen, VG
Tirsdag ble Gitte Witt (34) og samboer Filip Loebbert (25) foreldre for første gang.

Denne saken handler om:

10. mars kunngjorde skuespilleren at hun og samboeren Filip Loebbert skulle bli foreldre på Instagram. Med teksten «et stort smil fordi man fant et skjørt som var deilig å ha på en voksende mage» var nyheten om at hun skulle bli mamma sluppet for hennes 12 tusen følgere. 

Onsdag la skuespilleren ut bilde av sin nyfødte sønn Louis på Instagram. Han ble født tirsdag kveld. Witt avslørte tidligere på Instagram at hun hadde termin 19. august, men sønnen ble altså født tre dager på overtid.

– Vi er veldig takknemlige for å ha fått en frisk og fin liten gutt, sier den nybakte faren til VG.

Paret møttes på en kafé i 2014, og har siden holdt sammen. Den svenske fotografen og skuespillerinnen driver mat- og livsstilsbloggen gitteogfilip.com sammen, og finnes på Instagram under @gitteogfilip. Her har det også dukket opp ett og annet bilde av skuespilleren med rund mage. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys